Νίκη-Ανάληψη για την “πρωτιά” στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Ντέρμπι σήμερα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Στις 17.00 Νίκη και Ανάληψη «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» με έπαθλο την παραμονή στην κορυφή της Α1 ΕΣΚΑΘ.
Ο Θανάσης Μπουλιάκης είδε τους παίκτες του να πετυχαίνουν δύο συνεχόμενα «διπλά» επί του Εθνικού Λάρισας και της Νίκαιας 2012 και περιμένει από αυτούς…

…να διευρύνουν το σερί και σήμερα. Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» θα είναι κομπλέ, αφού επιστρέφουν οι Τζίνης, Τοκατλίδης, Σίμος, Κέτουλας, ενώ ο τραυματισμός του Καρπέτη δεν αποδείχθηκε σοβαρός.
Οι παίκτες στους οποίους στηρίζεται η τεχνική ηγεσία είναι οι ακόλουθοι: Στέλιος Τσαβές, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Παναγιώτης Νάνης, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης, Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Γιάννης Καρπέτης, Νίκος Τζίνης, Γιώργος Σίμος και Χάρης Ξυπνητός.
Στην αντίπερα όχθη στην Ανάληψη έχουν μάθει να ζουν με τα προβλήματα. Ο Βαγγέλης Τσακιρόπουλος έσπασε το σαγόνι του και χάνει τη χρονιά, ενώ απόντες θα είναι και οι τραυματίες Βασίλης Κοντάκης (κάκωση στο γόνατο), Αλέξης Παλάντζας και Βαγγέλης Συλεόπουλος (αμφότεροι έχουν υποστεί θλάση). Αντίθετα οι Νίκος Γαλανάκης και Άγγελος Λουκίδης επανέρχονται σήμερα μετριάζοντας σε κάποιο βαθμό τον «πονοκέφαλο» του Γιώργου Βλιώρα.
Έτσι ο Βολιώτης προπονητής θα βασιστεί στους Γιώργο Ίλτσογλου, Φώτη Φωτιάδη, Βασίλη Ντίκα, Αλέξανδρο Λουλούδη, Βαγγέλη Ευαγγελινό, Άγγελο Λουκίδη, Νίκο Μαστραφτσή, Νίκο Γαλανάκη, Σπύρο Ρόσσιο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις