Φριχτό έγκλημα στον Βόλο: Δολοφόνησαν 47χρονο άνδρα με σφυριές στο κεφάλι

Άγριο έγκλημα χθες στον Βόλο, σε σπίτι στη συμβολή των οδών Ιωλκού με Περιφερειακό. Θύμα είναι ο 47χρονος Α. Π., ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε μάντρα οικοδομικών υλικών. Η Αστυνομία αποδίδει το έγκλημα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ τοξικομανών. Το άγριο έγκλημα έγινε χθες το απόγευμα και ο 47χρονος, που ήταν γνωστός στις Αρχές δίνοντας κάθε 15 ημέρες το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα, βρέθηκε νεκρός έχοντας δεχθεί χτυπήματα με σφυρί, όπως επίσης μαχαιριές στο σώμα και στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος χθες το μεσημέρι με έναν φίλο του, επισκέφθηκε το σπίτι στην Ιωλκού για να συναντήσει δύο μέλη μιας οικογένειας.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ οι ανακρίσεις από την αστυνομία δεν είχαν ολοκληρωθεί, αλλά όλες οι πληροφορίες ανέφεραν πως υπήρξε συμπλοκή για ναρκωτικά. Όπως έγινε γνωστό στις 6 το απόγευμα, μετά το έγκλημα, για το οποίο η αστυνομία διερευνά εάν συμμετείχαν περισσότερα από ένα άτομα, οι τρεις «φίλοι» του νεκρού έβγαλαν το πτώμα στην αυλή και με το λάστιχο άρχισαν να πλένουν το εσωτερικό του σπιτιού.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το ποιος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, αλλά ερευνάται εάν ειδοποίησε ασθενοφόρο ο ένας εκ των τριών. Το ΕΚΑΒ βρήκε τον 47χρονο σωριασμένο στο έδαφος, σε παρακείμενο χώρο κοντά στο σπίτι, στην οδό Μελά 8. Το θέαμα που αντίκρυσαν τα μέλη του πληρώματος, ήταν αποτρόπαιο, με τον νεκρό να κρατάει ένα μαχαίρι στο χέρι και δίπλα του υπήρχε ένα σφυρί. Και οι τρεις «φίλοι» δεν είχαν απομακρυνθεί από τον τόπο του εγκλήματος. Όταν στην περιοχή έφτασε το ΕΚΑΒ ο ένας εκ των τριών το έσκασε με ένα μηχανάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει σύλληψη και των τριών, ενώ ανακρίνεται από την Ασφάλεια μια γυναίκα, σύζυγος, του ενός εκ των τριών «φίλων» του θύματος.

Πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις