Πανιώνιος: Ξεκίνησε η οικονομική ενίσχυση ενόψει Super League 2

Με… τα μούτρα έχουν πέσει άπαντες στον Πανιώνιο, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, στη Super League 2.

Ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση με πληροφορίες σχετικά με το πως μπορούν οι φίλαθλοι του συλλόγου να ενισχύσουν οικονομικά το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάνοντας ουσιαστικά προκρατήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους φίλους του Ιστορικού ότι από αύριο το πρωί θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια μπροστά από τον Άγιο Ανδρέα για την οικονομική ενίσχυση – προπώληση καρτών διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν.

Οι ώρες λειτουργίας θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 – 14.00 και 16.00 – 19.30 και Σάββατο 10.00 – 15.00

Για κάθε μία πληρωμή θα δίνεται απόδειξη οικονομικής ενίσχυσης του ΠΓΣΣ και θα κρατούνται τα στοιχεία επικοινωνίας και το ποσό σε λίστα προκράτησης. Μπορεί αν κάποιος το επιθυμεί να πληρώσει για φίλο του που βρίσκεται εκτός Αθήνας και να γραφτεί το όνομά του στην λίστα των κρατήσεων.

Υπενθυμίζουμε σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης της διοικούσας επιτροπής του Ποδοσφαίρου, ότι οι προκαθορισμένες τιμές οικονομικής ενίσχυσης είναι 50, 100, 200, 500 €. Η οικονομική ενίσχυση σε αυτή την φάση προορίζεται εξ ολοκλήρου στο στόχο του Συλλόγου να αγωνιστεί η ομάδα στη Superleague 2. Μετά τις αναμενόμενες εξελίξεις στο θέμα ίδρυσης νέας ΠΑΕ, όποιος επιθυμεί μπορεί ή να προμηθευτεί διαρκείας αντίστοιχης τιμής με την οικονομική του ενίσχυση, είτε και αν δεν το επιθυμεί να ζητήσει να γίνει επιστροφή των χρημάτων του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις