Επιβεβαίωση για Βούγιοβιτς: Παίκτης του Ολυμπιακού Β. ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του goalpost.gr με τον Βούκο Βούγιοβιτς να αποτελεί παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας παραχωρήθηκε, ως δανεικός από τον Λεβαδειακό στον Ολυμπιακό Βόλου, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτησή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Βούκο Βούγιοβτις, ως δανεικό από τον Λεβαδειακό για ένα χρόνο.

Ο Βούγιοβιτς είναι Μαυροβούνιος, έχει γεννηθεί στις 29/2/2000, έχει ύψος 1.94 και ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας της Λειβαδιάς την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Στον Λεβαδειακό έχει δουλέψει σκληρά τα δύο τελευταία χρόνια και πρόκειται για έναν εξελίξιμο γκολκίπερ, στον οποίο θα δοθεί η δυνατότητα στον Ολυμπιακό Βόλου να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θωμάς Μακρής, μετέβη σήμερα στη Λειβαδιά και ολοκλήρωσε τις διαδικασίες δανεισμού του Βούκο Βούγιοβιτς, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα αρχίσει προπονήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Βούκο Βούγιοβιτς στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα”.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις