Αμπασκάλ: Θέλουμε να μπούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα

Ο προπονητής του Βόλου, Γκιγέρμο Αμπασκάλ, στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ τόνισε τα εξής: «Οφείλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για το παιχνίδι που έκαναν. Η ομάδα έδειξε προσωπικότητα σε όλη τη διάρκεια. Καταφέραμε να βρούμε χώρο ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα, όπως αγωνίστηκε, είτε με τη μπάλα, είτε χωρίς τη μπάλα. Έχει δείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Στα τελειώματα είχαμε τέσσερις-πέντε ευκαιρίες για να κάνουμε πιο ξεκάθαρο το αποτέλεσμα και να μην υποφέρουμε στο τέλος. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε ως ομάδα και με σεμνότητα, θα συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε».
Για την άποψή του για την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας: «Εκεί που εστιάζουμε είναι στη νοοτροπία και στην αντοχή. Αυτά τα πρώτα παιχνίδια η ομάδα τα παίζει κάτω από κούραση. Όσο πιο κοντά φτάνεις στην έναρξη, η κούραση δεν είναι η ίδια. Το σημαντικό είναι ότι έχει την προσωπικότητα που θέλουμε και δείχνει πως διαθέτει αγωνιστική ταυτότητα».
Για το αν έχει επηρεαστεί ο Βόλος από τις αναβολές έναρξης: «Όντως έχει παραταθεί η περίοδος της προετοιμασίας, αλλά οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Το μυαλό μας είναι να μπούμε στην έναρξη έτοιμοι και να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει».
Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Εγώ είμαι προπονητής. Το κομμάτι το δικό μου είναι να δουλεύω με το υπάρχον δυναμικό. Οι υπεύθυνοι της ομάδας ξέρουν αυτό που πρέπει να γίνει, αν είναι να γίνει. Αν υπάρχει ένα πλεονέκτημα που δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα είναι ότι κερδίζουμε χρόνο για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε κάποιους τραυματισμούς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις