Απίστευτο! Συμφωνία της Νίκης Βόλου με τον Μιράντα της Χετάφε

Μία ανάσα από μία μεταγραφική βόμβα βρίσκεται η Νίκη Βόλου καθώς έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Χοσέντε Μιράντα της Χετάφε και αναμένεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας για να ολοκληρωθεί η ένταξή του στους κυανόλευκους.

Για να καταλάβει κάποιος το μέγεθος αυτής της μεταγραφής αρκεί η παρακάτω εικόνα και ένα σύντομο “ξεσκόνισμα” του βιογραφικού του:

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Μιράντα με τον Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα από το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε, στις 18 Απριλίου 2021, στο Καμπ Νόου.

Αν και σήμερα δημοσιεύματα ήθελαν τη Νίκη να κινείται για τον ποδοσφαιριστή οι πιθανότητες για μία θετική κατάληξη για τη βολιώτικη ομάδα ήταν μηδαμινές. Ωστόσο η διοίκηση και το τεχνικό τιμ κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να πείσουν τον διεθνή με την Ισημερινή Γουινέα να αγωνιστεί ως δανεικός για έναν χρόνο με τη φανέλα της Νίκης.

Την είδηση της μετακίνησης επιβεβαιώνει ο Ισπανός δημοσιογράφος  Χουανκάρ Ναβαδεράδα ο οποίος έγραψε σχετικά: «Ο Χοσέτε Μιράντα θα αποχωρήσει δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς στη Νίκη Βόλου της δεύτερης κατηγορίας στην Ελλάδα»

Ο 23χρονος εξτρέμ τους τελευταίους μήνες μετείχε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας της Χετάφε, βρίσκονταν στον πάγκο της στο δεύτερο μισό της La Liga και κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές σ’ ένα από τα πιο ανεπτυγμένα, ποδοσφαιρικά, πρωταθλήματα του κόσμου. Με τη Β’ ομάδα της Χετάφε ο Μιράντα έχει καταγράψει 57 συμμετοχές και 8 γκολ.

Το συμβόλαιό του είναι πολύ μεγάλο, μέρος του οποίου θα καλύψει η Νίκη Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα υπάρξει οψιόν αγοράς και ο παίκτης θα επιστρέψει στη Χετάφε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Σήμερα ο Μιράντα αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του και στη συνέχεια θα μεταβεί στον Βόλο για λογαριασμό της Νίκης ώστε να ενσωματωθεί στο κυανόλευκο ρόστερ. Βέβαια, όλα αυτά θα συμβούν εφόσον αυτή η κίνηση ολοκληρωθεί θετικά για τη Νίκη Βόλου, η οποία αναμένεται να ανέβει ακόμη ένα αγωνιστικό επίπεδο μετά και την προσθήκη του Σταύρου Τσουκαλά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις