Ρούμπεν Σεμέδο: Απολογείται σήμερα ο Πορτογάλος

Μπροστά από τον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα, Πέμπτη, ο Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες του ομαδικού βιασμού.
Μπροστά από την 21η τακτική ανακρίτρια αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Ρούμπεν Σεμέδο, για να απολογηθεί για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού, για το οποίο κατηγορείται.

Ο Πορτογάλος παίκτης του Ολυμπιακού, είχε λάβει προθεσμία από την Κυριακή που βρίσκεται στα χέρια των αρχών και ήρθε η ώρα να μιλήσει για τις καταγγελίες που έκανε η 17χρονη.

Σύμφωνα με αυτές, ο ίδιος αλλά και ένας 40χρονος Νιγηριανός ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής, την βίασαν ενώ εκείνη βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 27χρονος αρνείται κάθε κατηγορία, τονίζοντας ότι όλα έγιναν με συναίνεση της κοπέλας και ουδέποτε υπήρξε βιασμός, ενώ και η δικηγόρος του υποστηρίζει ότι η εξέταση του ιατροδικαστή δε δείχνει κακοποίηση.

Έτσι, ο Σεμέδο θα υποστηρίξει ότι η 17χρονη ήθελε και βρέθηκε σπίτι του, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι είναι 19 ετών.

Ο κατηγορούμενος δηλώνει αθώος, κάτι που είχε δείξει και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την Τρίτη, όταν και φώναξε στους δημοσιογράφους ότι όλα γίνονται για τα λεφτά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις