Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός ράπερ Mad Clip – Άμορφη μάζα το αυτοκίνητό του (video)

Την τελευταία του πνοή ύστερα από σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή, στο ύψος της Βουλιαγμένης, άφησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (02.09.2021) ο γνωστός ράπερ Mad Clip.

Η είδηση πως ο 34χρονος ράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο έχει σοκάρει τους πάντες, όχι μόνο τους φίλους και τους συνεργάτες του με τους οποίους ήταν μαζί σε γάμο λίγη ώρα πριν το αυτοκίνητό του πέσει σε κολόνα αλλά και στους θαυμαστές του, πολλοί από τους οποίους μόλις έμαθαν το νέο έσπευσαν στο σημείο όπου ο Mad Clip ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

troxaio_madclip

Όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ ο Mad Clip κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.

Και ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, το αυτοκίνητο του Mad Clip χτύπησε σε κολόνα φωτισμού και μετά σε ένα δέντρο. troxaio_simeio_madclip5Πιθανολογείται πως ο γνωστός ράπερ είχε αναπτύξει ταχύτητα, αφού στο δρόμο υπάρχουν ίχνη από το φρενάρισμα, στην προσπάθειά του να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου.

troxaio_madclip4

Ποιος είναι ο Mad Clip

Το πραγματικό του όνομα είναι Peter Αναστασόπουλος και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Ο Mad Clip μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά πηγαινοερχόταν αρκετά συχνά στην Ελλάδα, για να βλέπει τους συγγενείς του. Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών αποφασίζει ο πατέρας του να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτή είναι και η περίοδος που οι γονείς του χωρίζουν, με συνέπεια να πηγαινοέρχεται πάλι Ελλάδα-ΗΠΑ για να βλέπει και τους δύο γονείς του.

Όπως αναφέρει, η wikipedia, έγινε γνωστός με το τραγούδι Dealer σε συνεργασία με τον Yung Light το 2017. Από τότε έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά του τραγούδια, όπως το «ΜΑΜΑ», «Kotera», «Sinthikes» και άλλα τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 100 εκ. προβολές στο Youtube. Έχει βγάλει 3 άλμπουμ , το «Super trapper», «O Amerikanos LP» και το «Super Trapper 2».

«Ζω το όνειρο μου φυσικά! Μιλάω με τη δουλειά μου, βγάζω τα κομμάτια μου, προσπαθώ για το καλύτερο. Προσέχω για την πάρτι μου, όχι εγωιστικά, αλλά θέλω να γίνω καλύτερος. Όταν ο άλλος μπαίνει στη διαδικασία να σε σχολιάσει αρνητικά, σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά. Αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμα τα μπουζούκια να δεχτούν trappers», είχε πει ο ράπερ στον Νίκο Κοκλώνη, όταν είχε εμφανιστεί στο J2US τον περασμένο Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις