Βόλος: Αμφίβολος ο Νίνης με Απόλλωνα Σμύρνης

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, χθες οι παίκτες του Βόλου επέστρεψαν στις προπονήσεις και άρχισε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει, αν θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία, λόγω τραυματισμού. Ο έμπειρος μέσος κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει να παίξει και ο Αμπασκάλ να έχει στα χέρια του άλλη μια ποιοτική λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Απόλλων Σμύρνης προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό με 4-0 στη Λεωφόρο, ωστόσο, η απόδοση των παικτών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν ανταποκρίνεται στην έκταση που πήρε το σκορ. Ο Απόλλων έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Φατιόν (δεν παίζει με τον Βόλο), είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, με τον Παναθηναϊκό να στέκεται τυχερός και αποτελεσματικός, σημειώνοντας τέσσερα τέρματα.

Κάθε άλλο παρά εύκολο παιχνίδι θα είναι για τον Βόλο, ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» έχουν καλή ψυχολογία μετά τη νίκη της πρεμιέρας και προετοιμάζονται με ηρεμία για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις