Για το “δύο στα δύο” ο Βόλος με Απόλλωνα Σμύρνης

Την πρώτη του έξοδο στη φετινή Σούπερ Λιγκ επιχειρεί ο Βόλος, ο οποίος «μονομαχεί» με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» με ώρα έναρξης τις 16.00 και ζωντανή μετάδοση από το Cosmote Sport 3.

Θυμίζουμε ότι πέρσι και οι δύο συναντήσεις στο ίδιο γήπεδο δεν είχαν αναδείξει νικητή. Στην κανονική διάρκεια ο Βόλος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, αλλά στο τέλος έφερε το ματς στα ίσια (3-3), ενώ εκ διαμέτρου αντίθετο ήταν το παιχνίδι που έγινε στα πλέι οφ, αφού ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Στόχος του Βόλου σήμερα θα είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς ποντάροντας στην αμυντική αστάθεια που έδειξε ο Απόλλων εναντίον του Παναθηναϊκού, με συνέπεια να δεχθεί τέσσερα γκολ.

Επομένως αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε ξανά την ίδια ενδεκάδα, με την οποία παρατάχθηκε ο Βόλος στην πρεμιέρα, με εξαίρεση τον Μπαριέντος που είναι τραυματίας. Το σύστημα θα είναι πάλι 4-3-3 με την παρακάτω διάταξη:

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Κλέιμαν, ενώ στην άμυνα θα τοποθετηθούν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο και Φεράρι. Ανασταλτικός χαφ θα είναι ο Τσοκάνης, ενώ μπροστά του στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Νίνης και Φερνάντες. Στην επίθεση θα παίξουν οι Ρεγκατίν (δεξιά), Μπαρτόλο (αριστερά) και Φαν Βέερτ (κορυφή).

Ο Σωτήρης Νίνης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι ξανά διαθέσιμος. Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον σημερινό αγώνα. Αυτοί είναι οι εξής: Κότνικ, Κλέιμαν, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Λογαράς, Φεράρι, Τσοκάνης, Νίνης, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Διαιτητής ο Περράκης
Τον Κωνσταντίνο Περράκη από την ΕΠΣ Αθηνών επέλεξε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για να διευθύνει την αναμέτρηση Απόλλωνα Σμύρνης-Βόλου. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και Θανάσης Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας). Χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελεί ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών), ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Ευστάθος Γκορτσίλας και Πέτρος Πάτρας, οι οποίοι ανήκουν στην ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Μιχάλης Κουκουλάκης που ανήκει στην ΕΠΣ Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις