Το video από τη στιγμή που ο Χάμιλτον έριξε κάτω με το μονοθέσιό του έναν μηχανικό

Ο Λιούις Χάμιλτον ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το video από τη στιγμή που έριξε κάτω με το μονοθέσιό του έναν μηχανικό, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ένα μικρό ατύχημα συνέβη στα δοκιμαστικά του GP Ρωσίας στη Formula 1 στο Σότσι, με τον πρωταγωνιστή τον Λιούις Χάμιλτον. Συγκεκριμένα, ο Βρετανός μπήκε στα πιτ και άθελά του χτύπησε και έριξε κάτω τον μηχανικό που ήταν μπροστά. Αμέσως άλλοι έσπευσαν κοντά του, προκειμένου να τον βοηθήσουν, αλλά ο μηχανικός είχε ήδη σηκωθεί και ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί.

“Συγγνώμη για αυτό. Είναι εντάξει;”, ακούγεται να ρωτά ο Χάμιλτον, τον οποίο ενημέρωσαν στη συνέχεια ότι ο μηχανικός είναι καλά. Μάλιστα, δημοσίευσε και στο instagram το video από το ατύχημα, αναφέροντας ότι κάτι τέτοιο του συνέβη για πρώτη φορά στα 14 χρόνια καριέρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton)

“Πιστεύω ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που έριξα μηχανικό στα 14 χρόνια. Ανησύχησα τόσο πολύ, ευτυχώς ήταν καλά. Αρκετά γενναίο να στέκεσαι μπροστά από το αυτοκίνητο έτσι. Όλοι κάνουμε λάθη, είναι μέρος του ταξιδιού, αλλά το πώς επιστρέφουμε από αυτά έχει τη μεγαλύτερη σημασία”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Βρετανός “πιλότος”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις