Βοσνιάδης: «Έπρεπε να το τελειώσουμε από το πρώτο ημίχρονο»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Προβληματισμένος για τα τελειώματα των φάσεων της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Π.Ο. Φήκης. Η Νίκη Βόλου αξιοποίησε μόλις μία ευκαιρία από τις πολλές που δημιούργησε (ρεπορτάζ), δίνοντας τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από μία τιμητική ήττα. Ο τεχνικός των κυανολεύκων κλήθηκε να σχολιάσει την απόδοση του Χοσέτε Μιράντα για τον οποίο τόνισε πως όταν ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα θα κάνει αίσθηση σε όλη την κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Στο πρώτο ημίχρονο θελήσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι ώστε να μην δώσουμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί ένα αμυντικό μας λάθος. Είχαμε πολλές φορές τη δυνατότητα να τελειώσουμε το παιχνίδι και δυστυχώς δεν το κάναμε. Είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε ως ομάδα αν θέλουμε να έχουμε προοπτική. Δεν μπορεί να πατάμε τόσες φορές την περιοχή του αντιπάλου, να μπαίνουμε από αριστερά, από δεξιά και να μη στοχεύουμε. Είναι κάτι που πρέπει να δούμε και να το λύσουμε γιατί πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει τελειώσει.

Είμαστε ακόμη σε φάση προετοιμασίας, είναι καταστάσεις που παρουσιάζονται. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να τα λύσουμε όλα αυτά. Συνεχίζουμε στο θεσμό και περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο».

Για τη συνέχεια της προετοιμασίας:

«Χωρίς πολλά λόγια από αύριο και πάλι δουλειά ώστε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει με την έναρξη του πρωταθλήματος. Μη ξεχνάμε πως είμαστε μία καινούργια ομάδα η οποία ψάχνεται αυτή την περίοδο να βρει τα καλά της διαστήματα. Τα κενά μας διαστήματα μας δημιουργούν προβλήματα και δίνουν κουράγιο στον αντίπαλο. Αυτά πρέπει να τα ισορροπήσουμε και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη»

Για τη Φήκη:

«Συγχαρητήρια στη Φήκη, η οποία δείχνει μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Σίγουρα αγχώθηκε στο παιχνίδι της καθώς είδε έναν αντίπαλο να μπαίνει με ορμή, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος και έβλεπαν οι παίκτες της ότι μπορούν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, το έκαναν. Είναι ομάδα με αρχές και εύχομαι τα καλύτερα στους ανθρώπους της».

Για τον Μιράντα:

«Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής όπως οι υπόλοιποι της ομάδας. Θα είναι κι αυτός μέσα στα όρια τα δικά μας. Θα μας βοηθήσει δεν το συζητάμε. Το σημαντικό είναι να καταλάβει ότι το όφελος το δικό του θα είναι μέσα από το όφελος της ομάδας, άρα θα πρέπει να δουλέψει για όλους τους τομείς της ομάδας. Είναι ένας παίκτης επιπέδου που θα μας βοηθήσει. Σήμερα μόνο καλή εικόνα είχαμε. Όταν θα αρχίσει να παίρνει τους χρόνους που πρέπει θα είναι ένας παίκτης που θα κάνει αίσθηση και στην κατηγορία. Το σημαντικό είναι πως πρέπει να παίζει για την ομάδα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις