Ήττα για Μαγνησιακό, 2-1 από τον Άρη

Άλλη μια εντός έδρας ήττα για τον Μαγνησιακό, με 1-2 αυτή τη φορά από τον Άρη Μελισσατίκων που αν και κατάφερε να βρει δίχτυα για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην φυσική του έδρα, αυτό δεν στάθηκε δυνατό για να πάρει και την πρώτη του νίκη. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η ομάδα του Νίκου Αθανασιάδη ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και ευτύχισε να προηγηθεί στο α’ μέρος με 0-2, ενώ απώλεσε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ ακόμη πιο πολύ, αλλά τελικώς κατάφερε να βάλει και πάλι τον Μαγνησιακό στο παιχνίδι με αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε και μετουσίωσε σε γκολ ο Κόκκας στο 65′.

Εκρηκτικό και ξεκίνημα και 0-2 πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 30′ λεπτά στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι από το 1ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, έδειξαν πως ήρθαν στην έδρα του Μαγνησιακού με μοναδικό τους στόχο το τρίποντο που θα τους βοηθούσε να αναρριχηθούν ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Πριν καν καλά-καλά συμπληρωθούν 5′ λεπτά, έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ όμως αρχικά στο 2′ ο Ακτσιαλής δεν πρόλαβε με προβολή να νικήσει το Βίτσο και εν συνεχεία δυνατό σουτ από τον Πετρόπουλο στο 5′ έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Η ομάδα του Β. Πανόπουλου έδειχνε να μην έχει συνοχή στις γραμμές της και τεράστιο πρόβλημα από την δεξιά πλευρά. Εκεί λοιπόν χτύπησαν οι φιλοξενούμενοι και στο 10′ επέλαση από τον Πετρόπουλο κόπηκε σωτήρια σε κόρνερ, έπειτα από προβολή του Προβιά και στην εξέλιξη της φάσης είχαμε το 0-1 από τον Τσιαντή έπειτα από αδράνεια των γηπεδούχων να απομακρύνουν την μπάλα. Στο 14′ δημιουργήθηκε η μοναδική υποψία φάσης για τους γηπεδούχους, όταν έπειτα από συρτή- σέντρα του Κόκκα από τα δεξιά ο Νιαώτης που έκανε την προβολή δεν πρόλαβε την μπάλα για εκατοστά και με εξουδετερωμένο τον Κουρίτα χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για τον Μαγνησιακό να φέρει το ματς στα ίσα. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη συνέχισαν να κάνουν το παιχνίδι τους με ωραίες μεταφορές της μπάλας και στο 26′ πήραν αέρα δύο τερμάτων, με τον Πετρόπουλο να γίνεται αποδέκτης εκτός μεγάλης περιοχής, έπειτα από πάσα του Ακτσιαλή και με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Βίτσου που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το μοιραίο για την ομάδα του διαμορφώνοντας το 0-2 σκορ που ήταν και το τελικό για το α’ μέρος.

Με την Επανέναρξη της αναμέτρησης, ο Β. Πανόπουλος προσπάθησε με 2 αλλαγές να φρεσκάρει την ομάδα του και να αλλάξει την εικόνα της προς το καλύτερο, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόκκα στο 65′ που αμφισβητήθηκε εντόνως από μεριάς φιλοξενουμένων. Και ουσιαστικά αυτό ήταν και το τελικό σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών έως το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Θεοχάρη.

Συνθέσεις:

Μαγνησιακός (Β. Πανόπουλος): Βίτσος, Τσιγαρίδας (46′ Τσιγκλιφής), Γκέρτσος, Βασιλείου, Προβιάς, Καραλής (46′ λ.τρ. Κατσαμόρας), Μπάλλας, Τσιουρέλης, Καρακίτσος, Κόκκας, Νιαώτης (60′ Αντωνόπουλος).

Άρης Μελισσατίκων (Ν. Αθανασιάδης): Κουρίτας, Τσίρος, Μυλωνάς (65′ Θεοδωσιάδης), Γκοτσόπουλος, Γεωργούλας, Τσιαντής, Ίμπρα, Παπαγιαννόπουλος (75′ Γκατζούνας), Στραβέλλας, Ακτσιαλής (88′ Νινιζόπουλος), Πετρόπουλος.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις