«Δεν είναι άνθρωποι…»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή με αποδέκτη τον κ. Πέτρο Μιχαηλίδη παρατηρητή του αγώνα Νέων της Παναχαϊκής με τον Αχαρναϊκό. Στην διάρκεια του αγώνα ο παίκτης της Παναχαϊκής Παναγιώτης Μέρελης χτύπησε σοβαρά στο γόνατο, με τον παρατηρητή να διατάζει την συνέχιση του αγώνα παρόλου που απέμεναν μερικά δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα. Αναλυτικά:

 

«Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Αχαρναϊκός για την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξε στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαρνών, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League Νέων.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ βρισκόταν στο μηδέν και για τις δύο ομάδες, ο αμυντικός της ομάδας μας Παναγιώτης Μέρελης χτύπησε πολύ σοβαρά στο γόνατο με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ. Ζαχαρόπουλος να διακόψει το παιχνίδι. Τα μέλη και των δύο ομάδων είχαν σοκαριστεί από το συμβάν, όχι όμως και ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα κ. Πέτρος Μιχαηλίδης, ο οποίος δεν δίστασε, χωρίς να ενδιαφερθεί για την υγεία του αθλητή μας, να διατάξει τον διαιτητή να συνεχίσει το παιχνίδι παρόλο που επέμεναν λίγα δευτερόλεπτα για τη λήξη του.

Είναι ντροπή να αποφασίζουν για το ποδόσφαιρό μας «άνθρωποι» που δεν είναι άνθρωποι. Ο ποδοσφαιριστής μας έφυγε εσπευσμένα με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο ώστε να διαπιστώσουν οι γιατροί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο γόνατό του. Άπαντες στην ΠΑΕ ευχόμαστε στον Παναγιώτη ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους πιο δυνατός. Ευχαριστούμε και πάλι την ΠΑΕ Αχαρναϊκός για όσα μας προσέφερε και λυπούμαστε για ορισμένους «ανθρώπους» του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου οι οποίοι με την συμπεριφορά τους επηρεάζουν αρνητικά την άποψη που έχουν για το ποδόσφαιρο νεαροί, ταλαντούχοι και ελπιδοφόροι αθλητές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις