Η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος ευνοεί τον Ολυμπιακό Βόλου

Η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 ευνοεί τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς δίνεται η δυνατότητα στον Γιώργο Βαζάκα και στους συνεργάτες του να δουλέψουν με τους παίκτες στις προπονήσεις, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή στο πρωτάθλημα.

Όπως φαίνεται, δεν θα έχουμε σέντρα στις 10 Οκτωβρίου, από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες.

Κλήρωση ακόμη δεν έχει γίνει και αύριο μπαίνουμε στον Οκτώβριο, με τις ομάδες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

Όπως προαναφέραμε, στον Ολυμπιακό είναι ευεργετική η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, καθώς είναι πολλά τα νέα πρόσωπα που ήρθαν φέτος στην ομάδα, μάλιστα αρκετοί παίκτες αποκτήθηκαν πριν λίγες μέρες (πέντε τον αριθμό), ενώ για δύο περίπου εβδομάδες αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν μετείχαν στις προπονήσεις, καθώς είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό.

Ωστόσο, υπάρχει χρόνος η ομάδα να δουλέψει, να αποκτήσει την ομοιογένεια που απαιτείται και να «δέσουν» με την υπόλοιπη ομάδα και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, οι Δημήτρης Στάμου, Ρίτσι Κιτόκο, Ανδρέας Κόκας, Σιντίκι Αμπουμπακάρι και Ονανά Ετόγκα.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Ολυμπιακού αριθμεί 36 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 12 είναι ξένοι και συγκεκριμένα οι Βούγιοβιτς, Ναά, Φιλίποβιτς, Ντουάρτε, Χάσεκ, Ενκόα, Ετόγκα, Νπιαμπί, Αμπουμπακάρι, Κιτόκο, Μπάτροβιτς και Σιαφά.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές είναι οι Γενάδιος Ξενοδόχοβ και Ρίτσι Κιτόκο, οι οποίοι είναι 33 ετών. Οι Κόλα (28), Μπάτροβιτς, Σκοπελίτης (27) είναι οι αμέσως επόμενοι – ηλικιακά –  ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τους υπόλοιπους να είναι κάτω των 25 ετών και οι περισσότεροι κάτω των 23 ετών. Ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο Αντώνης Ρηγόπουλος, ο οποίος προέρχεται από τον Απόλλωνα Σμύρνης και είναι γεννημένος στις 10/6/2004 (17 ετών).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις