Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δίπλα στην “Κιβωτό του Κόσμου”

Μοιράσου το άρθρο

Τα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου”, στα δύο σπίτια της στο Νομό Μαγνησίας, σε Διμήνι και Άνω Βόλο, επισκέφθηκε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, τα απογεύματα της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Μέλη της διοίκησης, του τεχνικού τιμ, των στελεχών και του ρόστερ της ομάδας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις δομές από τους παιδαγωγούς του οργανισμού, να γνωρίσουν τα παιδιά και να διασκεδάσουν μαζί τους, πραγματοποιώντας, από κοινού, διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Στο τέλος της επίσκεψης, η διοίκηση της Νίκης Βόλου γνωστοποίησε την πρόθεσή της για την έναρξη μίας πολυεπίπεδης συνεργασίας, ανάμεσα στην ομάδα και τον οργανισμό, της οποίας οι λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια της “Κιβωτού του Κόσμου” στο Βόλο, κ. Εύα Καραβοσιάνη, όλους τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στις δομές, καθώς και κάθε παιδί ξεχωριστά για τη θερμή τους φιλοξενία. Η Νίκη Βόλου, πιστή στις αξίες και τα ιδανικά της, δεσμεύτηκε πως θα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του οργανισμού, βάζοντας κι εκείνη ένα “λιθαράκι” στη μεγάλη και δύσκολη προσπάθειά τους, για το καλό των παιδιών.

Όλες οι εικόνες της επίσκεψης ΕΔΩ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις