Ν. Μπαδήμας: “Όμορφο παιχνίδι με ωραία ατμόσφαιρα”

Στην αδράνεια του Εργοτέλη σε δυο στημένες φάσεις και στον κακό αγωνιστικό χώρο απέδωσε ο Νίκος Μπαδήμας την έκβαση της αναμέτρησης απέναντι στην Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά ανέφερε: “‘Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, με ωραία ατμόσφαιρα μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Θεωρώ ότι αν ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλύτερος σίγουρα και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες ώστε να υπάρξει καλύτερο θέαμα. Από εκεί και πέρα όσον αφορά το παιχνίδι, έως το 65ο λεπτό ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα. Από εκεί και μετά ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να προηγηθεί. Αυτό ήταν ένα κρύο γκολ για εμάς καθώς ήρθε σε μια στιγμή αδράνειας της ομάδας μας όπως συνέβη και στο δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων.

Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο και βάζοντας την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή αλλά χωρίς να κάνουμε τελική. Θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στις στατικές φάσεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να προετοιμαστούμε για την έναρξη.”

grandsport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις