Τεράστιο το “άνοιγμα” του Εργοτέλη – Στα ύψη οι οφειλές!

Aναμφισβήτητα, ο οργανισμός του Εργοτέλη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ”εν βρασμώ”. Οι επόμενοι μήνες χαρακτηρίζονται ως οι πλέον κομβικοί για το μέλλον της ΠΑΕ.

Η κατάσταση έχει αποτυπωθεί και μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο πρώην Γενικός Διευθυντής αποχώρησε, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο Ηράκλειο, προσπαθώντας να πείσει ποδοσφαιριστές για τα χρωστούμενα, ενώ ο ιδιοκτήτης Μάγκεντ Σάμι ”εμφανίστηκε” μέσω… ανάρτησης και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ”έρχονται καλύτερες ημέρες”.

Οι ευθύνες των δύο ανδρών που ανέλαβαν τα ηνία της ΠΑΕ Εργοτέλης – σε διαφορετικό πόστο και με το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί – έχουν φέρει σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα άνοιγμα στην ΠΑΕ που στα τέλη του Μαϊου ίσως ξεπεράσει και το 1.150.000 ευρώ! Ουσιαστικά, κάτι παραπάνω από το αγωνιστικό μπάτζετ μιας σεζόν!

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2017 ο Μάγκεντ Σάμι έγινε ιδιοκτήτης της κρητικής ΠΑΕ, η οποία δεν είχε οφειλές, όπως τουλάχιστον είχε ανακοινωθεί και έπειτα από πέντε χρόνια – και δύο χρόνια οικονομικής ασφυξίας για πολλούς συλλόγους στον κόσμο λόγω πανδημίας – το άνοιγμα είναι πολύ μεγάλο!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις