«Στο απροχώρητο η κατάσταση από τον Φλεβάρη»

Ο πρώην, πλέον, προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Μπαδήμας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την φετινή δύσκολη χρονιά, τα προβλήματα αλλά και το αν ήταν ξαφνικό το διαζύγιο με την ομάδα του Ηρακλείου.

Για το αν ήταν ξαφνική η λύση της συνεργασίας με τον Εργοτέλη:

«Όχι δεν πιστεύω πως ήταν ξαφνική, ήταν μια φυσιολογική ροή των πραγμάτων καθώς είχε προηγηθεί μια δύσκολη και ψυχοφθόρα χρονιά για όλους μας που ωστόσο πιστεύω πως είχε ένα αίσιο τέλος».

Για το αν η αποχώρηση του έχει να κάνει με την επόμενη χρονιά:

«Η αλήθεια είναι πως φαίνεται ότι οι ανακοινώσεις θα πάρουν λίγο χρόνο. Ο Εργοτέλης έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει, νομίζω πως ο άνθρωπος που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του θα συνεχίσει. Πιστεύω πως θα χρειαζόμασταν λίγο χρόνο για να καταλήξουμε κάπου και αυτό είναι κάτι που δεν το ήθελε καμία από τις δύο πλευρές».

Για την φετινή σεζόν:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά που δεν οφείλεται μόνο στο ιδιοκτησιακό. Πιστεύω πως σωστό είναι να κρίνουμε μια διοίκηση στο σύνολο της θητείας της. Μετά από πέντε χρόνια είχε μια πετυχημένη παρουσία και θα ήταν άδικο να την κρίνουμε από μια σεζόν που είχε τις δυσκολίες της όχι μόνο για τον Εργοτέλη αλλά για πολλές ομάδες. Θεωρώ πως με τις υπάρχουσες συνθήκες ο Εργοτέλης έκανε μια αξιοπρεπή πορεία, ήταν δύσκολο να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που πέτυχε. Από τον Ιανουάριο και μετά μας έλειψαν οκτώ παίκτες και σε κάποιες περιόδους ακόμα ένας με δύο. Καταλαβαίνετε πως άλλαζε το 50% του ρόστερ του Εργοτέλη. Η διαχείριση ήταν πολύ δύσκολη και τελείωσε με αξιοπρέπεια. Δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος, μέχρι ένα σημείο η ομάδα έπαιζε θελκτικό ποδόσφαιρο που άρεσε να την βλέπουν στην τηλεόραση. Οι δυσκολίες ήταν εξαρχής μεγάλες».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Εργοτέλης:

«Κοιτάξτε τα προβλήματα βγήκαν προς τα έξω από τον Φλεβάρη και έπειτα όταν και η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Προβλήματα είχαμε από την αρχή, όλοι κάναμε την προσπάθεια μας μέχρι τον Φλεβάρη και βάζαμε πλάτη. Ήταν δύσκολη η κατάσταση για τα ίδια τα παιδιά. Υπήρχαν δυσκολίες από την αρχή της χρονιάς και η κατάσταση εντός της ομάδας δεν ήταν καλή στο οικονομικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα ο Εργοτέλης έπαιξε για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια και από τους πρωτοπόρους ηττηθήκαμε δύο φορές μόνο από την Καλλιθέα».

Για το αν έφυγε ως φίλος από τον Εργοτέλη:

«Δεν έχω να χωρίσω κάτι με τους ανθρώπους της ομάδας. Πήρα και έδωσα πράγματα από τον Εργοτέλη και ποιος ξέρει, μπορεί να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον. Αυτό που κρατάω είναι το δέσιμο με τους παίκτες, οι δυσκολίες σε δένουν περισσότερο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έμειναν μέχρι το τέλος και πάλεψαν».

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις