Καμία παράταση σε Καβάλα, Ασπρόπυργο και Δόξα Δράμας

Μοιράσου το άρθρο

Η Ε.Ε. της ΕΠΟ δεν ασχολήθηκε με το αίτημα παράτασης μεταγραφών των Δόξας Δράμας, Καβάλας, Ασπροπύργου.

Όπως, λοιπόν, αναμενόταν η Ε.Ε. δεν μπορούσε ν’ ασχοληθεί με το θέμα, σε μία συνεδρίαση έντασης λόγω της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων σχετικά με την ακύρωση της διαδικασίας αδειοδότησης.

Οι Καβάλα, Ασπρόπυργος, Δόξα Δράμας έχουν πάρει προθεσμία να βρουν λύση για τα δελτία ως την Τρίτη (12/10), αλλά τα περιθώρια πλέον είναι πολύ στενά. Από τον ΑΟΚ διαρρέει ότι ο Άλεξ Χαντιτάγκι απευθύνθηκε στη FIFA, όμως δείχνει απίθανο να υπάρξει άμεσα εξέλιξη. Οι Αργοναύτες έχουν 7 επαγγελματίες στο δυναμικό τους, αριθμός απαγορευτικός, άρα εξετάζουν πώς μπορούν να κινηθούν νομικά. Σημειώνεται ότι ο ΑΟΚ δεν σκέφτεται τη Γ’ Εθνική (υπάρχει προθεσμία δήλωσης ως τη Δευτέρα), ενώ οι Μαυραετοί έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Σε ό,τι αφορά στη Ζάκυνθο, κατέθεσε την Πέμπτη (07/10) αίτηση αναστολής της απόφασης της ΕΕΑ στο Διοικητικό Εφετείο και περιμένει ότι το αίτημά της θα εκδικαστεί τη Δευτέρα (11/10). Επίσης οι Κυανοκίτρινοι δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ενώ η ΕΠΣ αποφάσισε να μεταθέσει την κλήρωση για τις 13 Οκτωβρίου…

πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις