Σε θέση ανόδου η Κέρκυρα, 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα

Σκληροτράχηλο αποδείχθηκε για την Κέρκυρα το εμπόδιο του Αγροτικού Αστέρα. Η ομάδα του Ευόσμου δεν έπεσε αμαχητί στο νησί των Φαιάκων και πάλεψε μέχρι τέλους για να αποσπάσει έστω τον βαθμό. Δεν τα κατάφερε, όμως, και ηττήθηκε 2-1.

 Έτσι, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ανέβηκε στη 2η θέση με το φινάλε του πρώτου γύρου, βάζοντας από κάτω τον Απόλλωνα, που την Κυριακή αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Πανσερραϊκό.

Ενδιαφέρουσα ήταν η μάχη του Μακεδόνα τεχνικού της Κέρκυρας με τον γιο του Παναγιώτη, που είναι ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Ζορμπάς (45′) και Κόντος (57′), ενώ για τους Θεσσαλονικείς είχε μειώσει σε 2-1 ο Μρντάκοβιτς (65′).

Στο 90′ ο αρχηγός της Κέρκυρας έπιασε από το λαιμό τον Βελλίνη και αποβλήθηκε.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ντιόγκο, Βενέτης, Ιωάννου, Κρητικός, Νίκιτς (53′ Ανδρεόπουλος), Κόντος (70′ Αρναρέλλης), Ζορμπάς (83′ Μακρίδης), Ντουαλά, Παμλίδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Κνέζεβιτς (46′ Μπάρμπας), Καπίας, Αμαραντίδης, Μακρυδημήτρης (66′ Βελλίνης), Τσεμπερίδης, Νταβίντοφ, Συμελίδης (46′ Μπιτάνγκ), Καθάριος, Μρντάκοβιτς.

Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)

Βοηθοί: Μωυσιάδης, Στεφούλης (Γρεβενών)

 
sport24.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις