Εντυπωσίασε ο ΝΟΒΑ στο Πανελλήνιο Καλλιτεχνικής Κολύμβησης: Μετάλλια και διακρίσεις (photos)

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΝΟΒΑ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης κατηγορίας OPEN. Τα κορίτσια του ΝΟΒΑ κατέκτησαν συνολικά τέσσερα μετάλλια (δύο χρυσά και δύο ασημένια) και πολύ καλά πλασαρίσματα στα υπόλοιπα αγωνίσματα.
Αναλυτικά:
Δευτεραθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε για μια ακόμα χρονιά ο σύλλογός μας στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωταθλητών γυναικών (OPEN) που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ το τριήμερο 15-17/10/2021!
Πιο συγκεκριμένα ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου και Αργοναύτες βρέθηκε στη 2η θέση στο τελικό σύνολο των σωματίων πίσω από το πρωταθλητή Α.Ν.Ο. Μεταφορφωσης, ενώ τη τρίτη θέση κατέλαβε το σωματείο του Πανσερραϊκού. Τα κορίτσια μας κατάφεραν να επιστρέψουν στη πόλη του Βόλου με δυο χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια μετάλλια και ακόμα πολύ καλά πλασαρίσματα στα υπόλοιπα αγωνίσματα.
Αναλυτικά:
Χρυσό μετάλλιο στο τεχνικό ντουέτο με τις Ζωή Καράγγελου, Ελένη Φραγκάκη και Ανθη-Ιουλιανη Καλαούζη (αναπλ.)
6η θέση στο τεχνικό ντουέτο με τις Ελένη Δεληγιάννη, Ελένη Φραγγου
4η θέση στο τεχνικό ομαδικό με τις Ελένη Δεληγιάννη, Νικολέτα Καλτσογιάννη, Ζωή Καράγγελου, Μάριεμ Μαμπρούκ, Δήμητρα Τιλελή, Ελένη Φράγγου, Ελένη Φραγκάκη,
Παναγιώτα Φραγκάκη, Ιφιγένεια Καραγιάννη (αναπλ.) και Μαρία Μουράβα (αναπλ.)
Ασημένιο μετάλλιο στο τεχνικό σόλο για την αθλήτρια μας Ελένη Φραγκάκη
5η θέση στο τεχνικό σόλο για την αθλήτρια μας Ζωή Καράγγελου
Χρυσό μετάλλιο στο ελεύθερο ντουέτο για τις Ζωή Καράγγελου, Ελένη Φραγκάκη και Ιφιγενεια Καραγιάννη (αναπλ.)
5η θέση στο ελεύθερο ντουέτο για τις Ελένη Δεληγιαννη, Ελένη Φράγγου
6η θέση στο αγώνισμα του free combination για τις αθλήτριες μας Ελένη Δεληγιάννη, Ανθηλια-Ιουλιανή Καλαούζη, Νικολέτα Καλτσογιάννη, Ζωή Καράγγελου, Ιφιγένεια Καραγιάννη, Κυριακή Καραγιάννη, Μάριεμ Μαμπρούκ, Δήμητρα Τιλελή, Ελένη Φράγγου, Ελένη Φραγκάκη, Μαρία-Ιωάννα Αμεραλή (αναπλ.) και Φωτεινή Ζάρρα (αναπλ.)
6η θέση για το ελεύθερο ομαδικό με τις Ελένη Δεληγιάννη, Νικολέτα Καλτσογιάννη, Ζωή Καράγγελου, Μάριεμ Μαμπρούκ, Δήμητρα Τιλελή, Ελένη Φράγγου, Ελένη Φραγκάκη, Παναγιώτα Φραγκάκη, Αθανασία Δελησταματη (αναπλ.) και Ιφιγένεια Καραγιάννη (αναπλ.)
Ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο σόλο για την Ελένη Φραγκάκη
4η θέση στο ελεύθερο σόλο για τη Ζωή Καράγγελου
Επίσης καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ν.Ο.Β.Α την εθνική προπονήτρια Ναταλία Τσερνέσκα η οποία με την εμπειρία της και τις γνώσεις της θα συμβάλει στην εξέλιξη και συνέχεια του έργου που έχουμε χτίσει και χτίζουμε σαν όμιλος τόσα χρόνια. Η κυρία Τσερνεσκα υπήρξε προπονήτρια του συλλόγου μας από το 2002 έως το 2010 με αμέτρητες επιτυχίες σε πανελλαδικό επίπεδο και έπειτα μετεβει στην Αθήνα για να αναλάβει χρέη εθνικής προπονήτριας έχοντας συμμετάσχει σε τρεις Ολυμπιάδες (Λονδίνο 2012, Ριο 2016 και Τόκυο 2021)!

Το Δ.Σ του ομίλου μας συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες μας που παρά το νεαρό της ηλικίας τους κατάφεραν να φέρουν τέτοιες επιτυχίες, στις προπονήτριες μας και τους εύχεται

καλή επιτυχία

στο Πανελληνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα διεξαχθεί το επόμενο σαββατοκύριακο στη Πάτρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις