«Μπορεί Ευρώπη ο Βόλος»

Ο άσος του Βόλου μίλησε αποκλειστικά στο sportime.gr για το 4-4 κόντρα στον ΠΑΟΚ, το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο της Τούμπας, αλλά και για το μεγάλο όνειρο της ομάδας

Ο Ζαν Μπαριέντος ήταν ένας από τους κομβικούς παίκτες του Βόλου για την εντυπωσιακή αντεπίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (4-4).

Ο Ουρουγουανός άσος της ομάδας της Μαγνησίας μίλησε αποκλειστικά στο sportime.gr αναλύοντας το τι συνέβη στο μεγάλο ματς και τι οδήγησε εκείνον και τους συμπαίκτες του να επιστρέψουν από το εις βάρος τους 4-1.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζαν Μπαριέντος:

Πως αισθάνεσαι που ο Βόλος έφυγε από την Τούμπα με ένα τόσο μεγάλο αποτέλεσμα και μάλιστα δείχνοντας τόσο εκπληκτικά αντανακλαστικά;

«Κάναμε μεγάλο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα παίζαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής μας προετοίμασε πολύ καλά. Μπορεί να ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια βραχυκυκλώσαμε, μπλοκάραμε και δεχθήκαμε τέσσερα γκολ μαζεμένα. Δεν ξέραμε πως να αντιδράσουμε και το ημίχρονο ήταν κάτι που μας βοήθησε πολύ για να ανασυνταχθούμε.

Τι είπατε στην ανάπαυλα, στα αποδυτήρια;

«Αισθανόμασταν καλά με το πρώτο κομμάτι του πρώτου μέρους και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να προκαλέσουμε πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, συζητήσαμε ότι έπρεπε να φτιάξουμε την άμυνά μας για να το πράξουμε. Το καλύτερο που θα μπορούσε να μας συμβεί ήταν το ημίχρονο. Είχαμε τον χρόνο να μιλήσουμε για τα λάθη που κάναμε, ώστε να μην τα επαναλάβουμε και να μπούμε σαν το ματς να ήταν στην ισοπαλία. Να βγάλουμε τσαμπουκά, να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και να δείξουμε ότι θα παλέψουμε για τον στόχο αυτό. Και τελικώς το καταφέραμε».

Επιστρέψατε στο ματς, αλλά με το σκορ στο 4-3, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι. Εκεί πιστέψατε ότι τελείωσαν όλα

«Όταν ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι είχαμε τη γνωστή αντίδραση που έχουν οι ομάδες κόντρα στους μεγάλους, ότι δηλαδή πάντα συμβαίνει το ίδιο και ότι σε μια δύσκολη φάση, η αμφιβολία είναι υπέρ του μεγάλου κλαμπ. Ωστόσο ο τερματοφύλακάς μας απέδειξε ότι είναι φτιαγμένος για τέτοια ματς και ουσιαστικά η απόκρουσή του ήταν το στοιχείο που οδήγησε στο 4-4. Του χρωστάμε πολλά»

Μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές και με τον Βόλο να βρίσκεται στη δεύτερη θέση μαζί με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ποιος είναι ο μεγάλος στόχος του συλλόγου για φέτος; Ο Ζαν Μπαριέντος ήταν αφοπλιστικός.

«Θα σου απαντήσω ειλικρινά. Όλοι στην ομάδα είμαστε δεμένοι και βάζουμε τους εγωισμούς μας κάτω από το καλό του κλαμπ. Είμαστε οικογένεια, είμαι πολύ περήφανος που αποτελώ μέλος αυτής και όλοι δουλεύουμε όλοι για ένα μεγάλο στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος από το να μπούμε στην πρώτη πεντάδα και να παλέψουμε για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πάντα με γνώμονα ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά με σκληρή δουλειά και πείσμα, όλα γίνονται!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις