Με στόχο την πρώτη νίκη σε πρεμιέρα ο Θησέας υποδέχεται τον Εθνικό Κεραμιδίου (pregame)

Τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου αντιμετωπίζει σήμερα, στις 3.00μ.μ., στο Δημοτικό γήπεδο Αγριάς, ο Θησέας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Χωρίς προβλήματα αγωνιστικά ο Θησέας

Ο Θησέας θα παραταχθεί πλήρης και ευελπιστεί πως για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική θα ξεκινήσει με νίκη. Μεγάλη αναμένεται να είναι η βοήθεια του κόσμου που επιστρέφει στην κερκίδα του γηπέδου της Αγριάς.

Αξιόλογη ομάδα ο Εθνικός Κεραμιδίου

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου δεν είναι νεοφώτιστη ομάδα. Ήταν και πέρυσι στην κατηγορία, αλλά σε άλλο όμιλο, με τις ομάδες της Νάουσας, της Βέροιας κλπ. Είναι αξιόλογη ομάδα, είναι η δεύτερη ομάδα στην Πιερία μετά τον Πιερικό. Ότι παίκτης καλός υπάρχει πάει εκεί, έχουν κάποια ονόματα παλιών παικτών όπως Καρτσαμπάς, Σεχολάρι, γνωστοί στο κοινό της Μαγνησίας

H αποστολή που θα ταξιδέψει στον Βόλο: Σταυρίδης, Σιμιστήρας και Βαβατσιούλας και οι Μυστρίδης, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Φυτόπουλος, Κόλα, Αλσέλα, Γιαζιτζόγλου, Λαμπίρης, Ιντζόγλου, Νίκος Καλαϊτζίδης, Φωκαΐδης, Κοτσιαρίδης, Μπατζώνης, Μαργαρίτης, Ξυδούς, Σιδηρόπουλος, Σεχολάρι, Κατσαμάγκας και Ναζλίδης.

Διαιτητές από τη Λάρισα

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Αντωνίου από τη Λάρισα. Επίσης από τον γειτονικό νομό είναι και οι δύο βοηθοί που είναι οι Μιλτιάδης Μπουρονίκος και Γρηγόρης Δεδικούσης.

Το κάλεσμα στον κόσμο

«Την Κυριακή 24/10 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο Αγριάς, ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και τους φίλους του ποδοσφαίρου από την ευρύτερη περιοχή να δώσουν το παρόν και όλοι μαζί να απολαύσουμε το ποδοσφαιρικό θέαμα, αλλά και να στηρίξουμε την ομάδα μας ούτως ώστε να έχει ένα νικηφόρο ξεκίνημα σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα.

Να επισημάνουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του ιού Covid-19.»

Δείτε αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής:

Κυριακή 24 Οκτωβρίου, 15:00

Νέα Αρτάκη – Ηρακλής Λάρισας

ΠΟ Ελασσόνας – ΠΟ Φήκης

Ατρόμητος Παλαμά – ΑΟ Υπάτου

Θησέας Αγριάς – Εθνικός Κεραμιδίου

Αταλάντη – Αμβρυσσέας Διστόμου

Αετός Μακρυχωρίου – Δήμητρα Ευξεινούπολης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις