Τέσσερις αθλήτριες του ΝΟΒΑ σε καμπ της Εθνικής

Μοιράσου το άρθρο

Τέσσερις αθλήτριες του ΝΟΒΑ επιλέχθηκαν για το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής. Πρόκειται για τις Ελένη Δεληγιάννη, Ζωή Καράγγελου, Ελένη Φράγκου και Ελένη Φραγκάκη.

Αναλυτικά:

Δεκαεπτά (17) αθλήτριες επιλέχθηκαν για το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής μας Ομάδας Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Νοέμβριο, μετά τα «trials” (τεστ) που έγιναν στις 17 Οκτωβρίου.

Είναι οι: Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα (ΝΟ Βουλιαγμένης), Γεωργία Βασιλοπούλου, Πηνελόπη Καραμέσιου, Δανάη Καριώρη, Αντριάννα Μισίκεβιτς, Λυδία Παπαναστασίου (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης), Κρυσταλένια Γιαλαμά (Ωρίωνας), Ελένη Δεληγιάννη, Ζωή Καράγγελου, Ελένη Φράγκου, Ελένη Φραγκάκη (ΝΟΒΑ), Βιολέτα Ζουζούνη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου (ΝΟ Χανίων), Μαρία Παραπαναγιώτου (Ηρακλής), Δήμητρα Καρατζόγλου, Ελένη Παπαδοπούλου (ΑΟΘ)

Όσες από τις «17» είναι γεννημένες μεταξύ 2004 -2007 και από το 2022 θα ανήκουν στην κατηγορία Νεανίδων, δεν θα επαναλάβουν το τεστ της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων που πρόκειται να γίνει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων (Πάτρα, 29-31 Οκτωβρίου).

Όσες αθλήτριες, της κατηγορίας Νεανίδων (γενν. 2004-07) δεν έχουν επιλεγεί, για την Εθνική Ομάδα Νεανίδων, μπορούν να επαναλάβουν το τεστ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις