Γεωργιάδης: «Σπουδαία ομάδα η Νίκη Βόλου – Υποχρεωμένοι να κερδίσουμε»

Στην ΕΡΤ 3 και στην αθλητική εκπομπή «Κόσμος των ΣΠΟΡ» μίλησε ο Κώστας Γεωργιάδης. Ο προπονητής του Ηρακλή ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, την οποία έχρισε φαβορί όμως, τόνισε, είναι επιτακτική ανάγκη το τρίποντο για την ομάδα του. Συγκεκριμένα ο Κώστας Γεωργιάδης αναφερόμενος στη βολιώτικη ομάδα επισήμανε πως και φέτος στόχος της είναι η άνοδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε στον πρώτο επίσημο αγώνα μέσα στο γήπεδό μας τη Νίκη Βόλου. Είναι μια πολύ σπουδαία ομάδα, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, μια ομάδα που έχει δαπανήσει πάρα πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια για να πετύχει την άνοδο. Νομίζω πως αυτό έχει ως στόχο και φέτος.

Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα, όποιον αντίπαλο και να αντιμετωπίζουμε από οποιαδήποτε κατηγορία. Σίγουρα για εμάς ο κόσμος είναι ένα μεγάλο κίνητρο, είναι αυτός που μας δίνει ώθηση, μας το έδειξε στους δύο επίσημους αγώνες παρόλο που ήταν εκτός έδρας. Τον περιμένουμε, τον καλώ να βρίσκεται κοντά μας και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Νομίζω πως θα έχουμε τον κόσμο κοντά μας, έχει φανεί αυτό ήδη, μας δείχνει την αγάπη του και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε μια σπουδαία νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις