Βαζάκας: «Κατάθεση ψυχής – Ευχαριστούμε τον κ. Νταόπουλο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη «Θεσσαλία της Δευτέρας» o Γιώργος Βαζάκας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής, ενώ ευχαρίστησε τον κ. Νταόπουλο που βρίσκεται κοντά στην ομάδα και τη βοηθά οικονομικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα:

«Μίλησε η καρδιά του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν κατάθεση ψυχής σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Δεν βλέπω ομάδες να περνούν εύκολα από τις Σέρρες. Ο Ολυμπιακός όχι μόνο απέσπασε ένα βαθμό, αλλά αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες θα μπορούσαμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο. Βάσει της διάθεσης και της απόδοσης των ποδοσφαιριστών μου, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Ποτέ δεν δίνω συγχαρητήρια για ισοπαλία. Όμως έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί έδωσαν την ψυχή τους. Ήταν το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και είχε ιδιαιτερότητες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν γνωρίζουμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η κάθε ομάδα. Θεωρώ ότι είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Για να έχει αξία, όμως, αυτή η ισοπαλία στις Σέρρες, θα πρέπει την επόμενη αγωνιστική να κερδίσουμε τον Ηρακλή στη Νεάπολη. O Ολυμπιακός θα αποδείξει έτσι, ότι έχει τη στόφα της ομάδας που θέλουμε να δημιουργήσουμε».

Για τις απουσίες που είχε η ομάδα και κατάφερε να ανταποκριθεί: «Όλους τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να τους αξιοποιήσουμε. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα μετά το φιλικό παιχνίδι που δώσαμε με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Παρόλα αυτά, οι παίκτες που τους αντικατέστησαν, καθώς οι τέσσερις ήταν βασικοί, έδειξαν ότι μπορούν να υπάρχουν σ’ αυτόν τον Ολυμπιακό Βόλου. Έχουμε, ωστόσο, πάρα πολύ δρόμο. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη τίποτα. Υπάρχουν μπροστά 32 παιχνίδια. Το θετικό, ωστόσο, για μένα είναι, ότι η ομάδα έδειξε πως μπορεί να παίρνει θετικά αποτελέσματα με οποιαδήποτε ομάδα και σε οποιαδήποτε έδρα.

Αυτά τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη ψυχή και δεν το λέω μόνο για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Θα το δει ο φίλαθλος κόσμος και στη συνέχεια. Οι παίκτες γνωρίζουν, πλέον, ότι είναι σε μία μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα και πιστεύω ότι και στη συνέχεια θα δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός επίπονο και δύσκολου πρωταθλήματος.

Ο στόχος της ομάδας είναι να φέρουμε και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο. Η διοίκηση του προπονητικού τιμ και οι παίκτες δουλεύουμε έτσι ώστε κάποια στιγμή να γεμίσουμε όλο το γήπεδο, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πολύ κόσμο και θέλουμε αυτό τον κόσμο να τον κάνουμε περήφανο την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Η Νεάπολη θα πρέπει να είναι κατάμεστη και κάνω έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Όταν προετοιμάστηκε η ομάδα για να μπει στο γήπεδο, για να ξεκινήσει το παιχνίδι, είπαμε ότι ήρθαν να μας δουν 30 άτομα από το Βόλο. Θα πρέπει να παίξουμε γι’ αυτούς και την Κυριακή θα παίξουμε για όλους εκείνους τους φιλάθλους που θα έρθουν να μας υποστηρίξουν στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Νταόπουλο, ο οποίος είναι κοντά στην ομάδα και βοηθά σημαντικά τη διοίκηση. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αυτή τη στιγμή προπληρώσει δύο μισθούς. Η διοίκηση και η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις