Βαζάκας: «Στεναχωρημένοι από τον τρόπο που ισοφαριστήκαμε»

Ικανοποιημένος από τη διάθεση και την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Γιώργος Βαζάκας μετά το τέλος του αγώνα στη Νεάπολη κόντρα στον Ηρακλή. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου χαρακτήρισε «παιδικό» το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και πως πρέπει η ομάδα του να μπορεί να κρατάει το υπέρ της σκορ γιατί στην κατηγορία τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Μετά τη θετική μας παρουσία στις Σέρρες, όλοι στην ομάδα θέλαμε σήμερα να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι παίζαμε με μία δύσκολη ομάδα, όμως είχαμε «διαβάσει» το παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αυτό το δείξαμε. Πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκολ και δεν κινδυνέψαμε σε κανένα χρονικό σημείο από τον αντίπαλο. Γνωρίζοντας τα αδύνατα σημεία του Ηρακλή, δώσαμε χώρο και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Μάλιστα είχαμε μία φάση με τον Βερνάρδο που θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0. Θεωρώ πως ουσιαστικά το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το πλάνο μας ήταν να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Να περιμένουμε στο κέντρο και να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του Βερνάρδου και του Κουντουριώτη. Όμως δεχθήκαμε ένα «παιδικό» και αδικαιολόγητο γκολ, γιατί βρισκόμασταν σε οργανωμένη άμυνα από στημένη φάση.

Από ‘κει και πέρα ο Ηρακλής πήρε μέτρα στο γήπεδο, ήταν πιο επικίνδυνος δεν έκανε όμως την ουσιαστική φάση για να μπορεί να ισχυριστεί ότι δικαιούταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Παρ’ όλα αυτά εμείς αντιδράσαμε και το παλέψαμε και δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, οι οποίοι μέχρι το 95’ προσπάθησαν. Σας θυμίζω πως στα τελευταία πέντε λεπτά κερδίσαμε δύο κόρνερ που δείχνει την επιθετική διάθεσή μας.

Είμαστε στεναχωρημένοι από τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα, όμως έτσι είναι η Β’ Εθνική. Όλα τα παιχνίδια θα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να δουλέψουμε να μη δεχόμαστε τέτοια γκολ. Πρέπει ο Ολυμπιακός Βόλου να κρατάει το 1-0 γιατί στο γκολ θα κρίνονται όλα τα παιχνίδια.

Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έδειξαν διάθεση και πάλεψαν μέχρι το τέλος. Πλέον κοιτάζουμε την επόμενη μέρα, διορθώνοντας κάποια λάθη που κάναμε. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρει τον δρόμο του και στο τέλος θα κατακτήσει τον στόχο που έχει θέσει.

Να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που παρά τα προβλήματα ήταν δίπλα και στήριξε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις