Εξάσφαιρος Πύρασος συνέτριψε τον Αλμυρό

Για 40 λεπτά άντεξε ο Αλμυρός στην ανωτερότητα του Πυράσου καθώς μετά η αγχιαλίτικη ομάδα έβγαλε εξάσφαιρο και γάζωσε τον αντίπαλο.

Οι Αγχιαλίτες άνοιξαν στο σκορ 40′ με πλασέ του Βλάχου και ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν και δεύτερο γκολ με σουτ του Αραπίτσα από το ύψος της περιοχής.

Οι γηπεδούχοι απελευθερώθηκαν από το άγχος, οι φιλοξενούμενοι έχασαν το κίνητρο και η συνέχεια περιελάμβανε ακόμη πέντε τέρματα. Στο 51′ ο Αραπίτσας “κρέμασε” τον Κοντογεωργάκη για το 3-0, με τον Αλμυρό να πετυχαίνει το γκολ της τιμής ένα λεπτό αργότερα με σκόρερ τον Δρόσο.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Βλάχος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα παίρνοντας το ριμπάουντ από το δοκάρι στο σουτ του Ζενούνη. Το 5-1 έκανε ο Αγιασιώτης σε συρτή σέντρα του Δημητριάδη ενώ το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Οικονόμου στο 80′

Οι συνθέσεις:

Πύρασος: Κεφαλάς, Δημητριάδης (81′ Φλώρος), Παπαδόπουλος, Αλμασίδης (71′ Νίνος), Ρακής, Αγιασιώτης, Αραπίτσας, Ζενούνης (81′ Θεοδωρόπουλος), Βλάχος (80′ Γκαραβέλας), Οικονόμου, Ζάχος (71′ Καραγιώργος).

Γ.Σ. Aλμυρού: Κοντογεωργάκης, Νικογιάννης (81′ Μπουκόρος), Τσαγιαννίδης, Αράπης, Τσιάτσιος, Τσάμης, Χριστοφορίδης (67′ Μπαράκου), Τετριμίδας (67′ Ζαντιώτης), Γκάμπας (21′ λ.τρ. Γώγουλος), Κοντοβάς, Μπένος (46′ Δρόσος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις