Κοινή γραμμή στις απολογίες Πανσερραϊκού και Ολυμπιακού Βόλου

Με διαφορετική μπάλα από την επίσημη του πρωταθλήματος διεξήχθη, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το παιχνίδι της πρεμιέρας μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Ολυμπιακού Βόλου. Τα Λιοντάρια απολογήθηκαν σχετικά και υποστήριξαν ότι η ευθύνη για την έλλειψη αυτή ανήκει στη διοργανώτρια αρχή και της εταιρείας με την οποία έχει υπογράψει σύμβαση. Η τελευταία, άλλωστε, έχει παραδώσει μόλις… πέντε σε κάθε ΠΑΕ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο νομικός Χάρης Γρηγορίου υποστήριξε μεταξύ άλλων:

«Η ευθύνη είναι της διοργανώτριας που έχει σύμβαση με την εταιρεία «Sports world business». Μοιράζει μπάλες σε όλες τις ομάδες. Δεσμευόμαστε από την προκήρυξη και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλες. Παρόλα αυτά είχαμε κι άλλες μπάλες, αλλά δεν μπορούσαμε να τις χρησιμοποιήσουμε με βάση το άρθρο 24παρ.9 της προκήρυξης.

Διαμαρτυρηθήκαμε και ζητήσαμε μπάλες από την εταιρεία. Είχαμε παραλάβει πέντε τεμάχια στις 20 Αυγούστου. Στις 11 Νοεμβρίου μας ενημέρωσε ότι λόγω πανδημίας έχουν υπάρξει καθυστερήσεις στις παραδόσεις και ως το τέλος του έτους θα παραδοθεί ο συμφωνημένος αριθμός».

Η πρόεδρος της έδρας ανέφερε ότι στις άλλες ομάδες δεν υπήρξε ζήτημα και ο Γρηγορίου απάντησε: «Μας έσκασαν οι δύο μπάλες. Μείναμε με τρεις. Υπήρχαν μπάλες, αλλά όχι οι επίσημες. Πρέπει να απαλλαγούμε. Να μεριμνήσει η διοργανώτρια να έχουμε τις μπάλες που πρέπει. Πρέπει να έχουμε 15, αλλά έχουν δοθεί 5. Αν η Nike και ο Αρμόδωρος δεν κάνουν παραδόσεις, θα υπάρξει πρόβλημα. Στους υπόλοιπους αγώνες μπορεί οι διαιτητές να μην το παρατήρησαν ή να μη συνέβη».

Σε ό,τι αφορά στα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το φινάλε του αγώνα και στην κλήση του προέδρου, Τάσου Καζία, ο Γρηγορίου είπε: «Πήγε να γίνει μια κοκορομαχία. Η παρέμβασή του ήταν κατευναστική. Ο ίδιος και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου μπήκαν με άδεια στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Είναι τραπεζίτης, ισχυρή προσωπικότητα και κοσμεί την τοπική κοινωνία».

Για τις αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών απολογήθηκε και ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο νομικός, Αργύρης Λίβας είπε σχετικά με την κλήση του Ευρυπίδη Τσιμπανάκου:

«Από το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρήτή δεν προκύπτει κάποιο περιστατικό που να δυσφημεί το ποδόσφαιρο. Οι δύο παράγοντες γνωρίζονται μεταξύ τους. Μπήκαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όλοι οι πρόεδροι και οι μεγαλομέτοχοι μετά το φινάλε μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με την άδεια παρατηρητή και αστυνομίας. Η παρουσία τους ήταν για καλό και δεν συνοδεύεται από παραβατική συμπεριφορά».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος κατέθεσε από την πλευρά του:

«Είδαμε παρέα το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έχουν άριστες σχέσεις. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο ως «πυροσβέστες». Δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο, μόνο μία λογομαχία μεταξύ των παικτών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις