Πήρε φόρα η Λαμία

Δεν σταματά πουθενά η Λαμία, που πέρασε από το Αίγιο, επικρατώντας 1-3 του Παναιγιάλειου και ανέβηκε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος της Football League.

Με… φόρα μετά τη νίκη επί της Λάρισας η Λαμία, πέρασε και από το Αίγιο, επικρατώντας 1-3 του Παναιγιάλειου και πλέον βρίσκεται έστω και προσωρινά στην πέμπτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι, έδειξαν από νωρίς πως διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας και μόλις στο 22′ άνοιξαν το σκορ και αφού είχαν ήδη απειλήσει την εστία του Αθανασόπουλου. Σέντρα του Γιαλούση και ο Σιατραβάνης από κοντά έκανε το 0-1. Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο 40′, ήρθε και το δεύτερο γκολ από τον Πίντο, μετά από λάθος των αμυντικών του Παναιγιάλειου για να δώσει σαφές προβάδισμα στη Λαμία από το πρώτο κι όλας 45λεπτο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξαν σημεία ζωής και κατάφεραν να μπουν ξανά στο παιχνίδι στο 67′, όταν ο Σκαρτσίλα σέντραρε και ο Κρισμάρεβιτς με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Η ομάδα από το Αίγιο, έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 72′, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Ζουνίνιο σταμάτησε στο δοκάρι.

Εκεί λοιπόν που ο Παναιγιάλειος έδειχνε πως θα φτάσει στην ισοφάριση, ήρθε στο 76′ ο Σιατραβάνης με σουτ να κάνει το 1-3 και ουσιαστικά να βάλει… ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι για την ισοφάριση. Η Λαμία τελείωσε το παιχνίδι και με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σιλιγαρδάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χ. Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (54′ Γκατσέσα), Φωτιάς (82′ Γκούφας), Ζουνίνιο, Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας (73′ Μπουρλάκης).

ΛΑΜΙΑ (Δ. Σπανός): Πίτκας, Σιλιγαρδάκης, Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Μπαλού, Καραγιάννης (59′ Τόσκας), Κοτσώνης, Μπουλούλης, Μίλιεβιτς (88′ Τζόκιτς), Κυριακόπουλος, Πίντο (94′ Λεάντρο).

gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις