Μπορούσε τη νίκη ο Θησέας στον Παλαμά – Έμεινε στην ισοπαλία

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι στον Παλαμά, ανάμεσα στον τοπικό Ατρόμητο και τον Θησέα Αγριάς.

Σ’ ένα λασπωμένο τερέν οι παίκτες και των δύο ομάδων προσπάθησαν για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, όμως οι προσπάθειές τους δεν καρποφόρησαν με αποτέλεσμα να παραμείνει η ισοπαλία μέχρι το τέλος.

Ο Θησέας θα μπορούσε να επιστρέψει στον Βόλο με τους τρεις βαθμούς αν σε δύο κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε πετύχαινε το χρυσό γκολ Η πρώτη στο 23′ όταν ο Βαρουξάκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο να τον νικά και η δεύτερη στο 90+2’με επίσης τον Βαρουξάκη να περνά τον Κουτσόπουλο όμως το πλασέ που έκανε έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Λιάπης.

Μετά από 9 αγωνιστικές ο Θησέας βρίσκεται στην 6η θέση με 13 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Αμβρυσσέα, Φήκη και Εθνικό Κεραμιδίου.

Ατρόμητος Παλαμά (Κώστας Κατσάρας): Κουτσόπουλος, Οικονόμου, Κουρτεσιώτης, Μετούσι (80′ Αναγνώπουλος), Λιάπης, Μπασιάκας, Κοντός, Τσιάτας (46′ Μπαλτάς), Κόκκινος Σ., Βουκομάνοβιτς (70′ Κόκκινος Αλ.), Κατσιγιάννης.

Θησέας Αγριάς (Σπαθής – Αλεξίου): Κουτσιρίμπας, Δημουλάς, Κουκούτης, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης (88’ Καρατσώλης), Κατσιγιάννης (60’ Λίτσος), Βαρουξάκης, Τσανάκας (75’ Φουρκιώτης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις