«Αυτές είναι οι αλλαγές στο πρωτόκολλο της Super League»!

Ο Ξενοφών Ρούσσης, επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής της Super League, ρωτήθηκε στην Αθλητική Κυριακή της κρατικής τηλεόρασης για τις αλλαγές στο πρωτόκολλο της πρώτης κατηγορίας, επιβεβαιώνοντας όσα είπε το μεσημέρι της Κυριακής (9/1) στον bwinΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος!

Οι τρεις αλλαγές, λοιπόν, που θα επισημοποιηθούν πιθανότατα τη Δευτέρα, πάντα σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, είναι, όπως τόνισε ο κ. Ρούσσης:

– Πρώτον, να αναβάλλεται αγώνας εάν και εφόσον υπάρχουν έξι θετικοί παίκτες και ο προπονητής μαζί, κάτι που δεν ίσχυε πριν.

– Να αναβάλλεται αγώνας όταν είναι δύο θετικοί γκολκίπερ (σ.σ. δεν ανέφερε τον συνολικό αριθμό των γκολκίπερ, που θα πρέπει να έχει μία ομάδα).

– Ομάδα, που έχει μπει σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων και έχει σταματήσει τις προπονήσεις της προτάθηκε να αγωνίζεται, αφότου περάσουν τουλάχιστον τρεις ημέρες μετά το πέρας της καραντίνας της.

Για τους διαιτητές, τώρα, και τα τεστ τους, σημείωσε: «Οι διαιτητές και αυτοί υποβάλλονται σε τεστ τακτικά. Αυτοί, που είναι στους αγώνες 48 ώρες ή 24 ώρες με rapid test. Υπήρξε ύφεση και επετράπη το rapid. Τώρα έχουμε επανέλθει στο μοριακό. Δεν νομίζω ότι δεν περνάνε έλεγχο όποιοι πάνε στο VAR».

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις