-3 βαθμοί για Παναχαϊκή, Ζάκυνθο και Καλλιθέα

Σε περιπέτειες μπήκαν η Καλλιθέα, η Ζάκυνθος και η Παναχαϊκή, βάσει των αποφάσεων που έλαβε την Πέμπτη (18/2) το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, οι τρεις ομάδες της Football League δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης, κάτι που έχει ως συνέπεια να τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το πρωτάθλημα, αφού αυτό προβλέπεται από τον κανονισμό.

Η ίδια ποινή αφορά και τους Εργοτέλη και τους Ολυμπιακό Βόλου, αλλά προφανώς και δεν έχει καμία σημασία από τη στιγμή που αμφότεροι έχουν αποχωρήσει.

Αντίθετα, οι ομάδες που είναι «οκ» με τη διαδικασία επιτήρησης είναι ο Πανελευσινιακός, τα Τρίκαλα, η Αναγέννηση Καρδίτσας, η ΑΕΛ, ο Πανσερραϊκός και ο Κισσαμικός, όπως ανακοινώθηκε σχετικά.

Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 18/2/2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της Football League.

Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις