«Αδικήσαμε τον εαυτό μας» – Τι δήλωσε ο Β. Βούζας για το ντέρμπι της Τετάρτης

Η επιστροφή του Βασίλη Βούζα στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είναι αισιόδοξος πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα κάνει τις νίκες που χρειάζεται για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Όσον αφορά το ντέρμπι της Τετάρτης ο Βασίλης Βούζας ευχήθηκε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου, όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Νομίζω ότι προσπαθήσαμε αρκετά σήμερα να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι κρίθηκε από δύο λάθη που έγιναν και δεν αρμόζουν στο επίπεδο και στην ποιότητα της ομάδας. Απέναντί μας είχαμε μία έμπειρη και δυνατή ομάδα που είναι από τις πρωτοπόρες του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε στο επόμενο παιχνίδι μας καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί.

Είχαμε μία μεγάλη αποχή, είχαμε να παίξουμε από τις 29 Δεκεμβρίου, είχαμε παίκτες με κορωνοϊό, παίκτες που ενσωματώνονται σταδιακά, παρόλα αυτά είχαμε και κάποια θετικά στοιχεία και απομένει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας, να βελτιώσουμε κάποιους τομείς που χρειάζεται και να πετύχουμε νίκες ώστε να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας.

Δυστυχώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε σε θέματα τακτικής. Θεωρώ όμως ότι υπάρχει το απαραίτητο υλικό και η ομάδα έχει το μέταλλο για να βγει η ομάδα από αυτή τη δύσκολη θέση. Είναι αρκετά τα παιχνίδια που απομένουν, χρειάζεται προσπάθεια όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Για το αν επηρέασε η αγωνιστική αδράνεια των τελευταίων εβδομάδων στην έλλειψη ρυθμού από την ομάδα:

«Το γκολ που δεχθήκαμε επηρέασε πολύ την ψυχολογία μας και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε από ‘κει και μετά, επιπλέον δεν είχαμε τις κατάλληλες λύσεις για να διεκδικήσουμε από το παιχνίδι περισσότερα πράγματα. Επαναλαμβάνω όμως πως είχαμε θετικά στοιχεία και απομένει να δουλέψουμε περισσότερο. Θα έρθουν κι άλλοι παίκτες που θα ενσωματωθούν και η ομάδα θα παρουσιαστεί αρκετά βελτιωμένη»

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου:

«Πάντα τα ντέρμπι είναι όμορφα παιχνίδια, έχουν μία ξεχωριστή ταυτότητα, ευελπιστώ να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο κόσμος να απολαύσει ωραίο θέαμα και ο καλύτερος ας κερδίσει»

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις