Κουντουριώτης: «Άδικο το αποτέλεσμα – Να κερδίσουμε τη Νίκη»

Ο Χρήστος Κουντουριώτης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Τόνισε πως το αποτέλεσμα με την ΑΕΛ ήταν άδικο για την ομάδα του, ενώ για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου ο στόχος είναι μόνο η νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Κουντουριώτης όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Κάναμε καλή εμφάνιση, λαμβάνοντας υπόψη ότι είχαμε να αγωνιστούμε έναν περίπου μήνα. Τα δώσαμε όλα και δεχθήκαμε δύο αστεία γκολ από δικά μας λάθη. Είναι κρίμα γιατί κάναμε καλή προσπάθεια σαν ομάδα.

Στην ερώτηση αν η ομάδα έβγαλε κούραση στο δεύτερο ημίχρονο λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστησαν οι παίκτες από τον κορωνοϊό, ο Χρήστος Κουντουριώτης απάντησε: «Σίγουρα αυτό επηρεάζει τους παίκτες όλων των ομάδων αλλά πιστεύω πως σιγά-σιγά θα βρούμε ρυθμό. Δουλεύουμε με τον νέο προπονητή και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δέσει η ομάδα και να εφαρμόσουμε όσα μας δείχνει στην προπόνηση. Πιστεύω πως θα έχουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα»

Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας και τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται:

«Θα πρέπει να πάρουμε πολλές νίκες γιατί είμαστε βαθμολογικά χαμηλά. Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν άδικο γιατί δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοπαλία. Για την πορεία της ομάδας όλοι έχουμε ευθύνη. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε η ομάδα να βγει από αυτή τη δύσκολη θέση»

Για το ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου: «Πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Για μας είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. Με μία νίκη θα ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά και όλα θα είναι καλύτερα για τη συνέχεια. Σίγουρα όλοι μας θα δώσουμε τα πάντα την Τετάρτη»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις