Βοσνιάδης: Δεν ήρθαμε να κοροϊδέψουμε…

Ο Αλέκος Βοσνιάδης πρόσθεσε ακόμη μία νίκη σε clasico του Βόλου με την ομάδα της Νίκης, επικρατώντας του αιώνιου αντιπάλου της, τον Ολυμπιακό. Ο Μακεδόνας τεχνικός αφιέρωσε το νικηφόρο αποτέλεσμα στη μνήμη του Παναγιώτη Αθανασίου και στον Γιώργο Μαστρογιάννη που δίνει τη δική του μάχη αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Μια νίκη σ’ ένα ντέρμπι, τρεις βαθμοί. Ξέρουμε τη σημασία του παιχνιδιού για τον κόσμο. Προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν παίξαμε χθες γιατί υπήρχε το πρόβλημα, παίξαμε σήμερα, ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι, προηγηθήκαμε αλλά λίγο αγχωθήκαμε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν ήμασταν ήρεμοι όταν είχαμε την κατοχή για να μπορέσουμε να βγάλουμε κι άλλη φάση να το τελειώσουμε. Αυτά που μας έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα δικαιολογούν και το άγχος της ομάδας. Μια ομάδα που το προηγούμενο διάστημα έπαιξε σε εννέα ημέρες τέσσερα παιχνίδια, με 11-12 παίκτες, με πολλούς παίκτες να λείπουν. Μια ομάδα η οποία, σήμερα πήρε τη νίκη και ανέβηκε βαθμολογικά, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ξέρετε πόση σημασία έχει να τον κερδίζουμε».

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου»

Συνεχίζουμε ήρεμοι και γρήγορα να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας, τα οποία είναι τεράστια. Είναι μια ομάδα, το είχα πει και μετά από ήττα και δεν ακούστηκε καλά, ας το πούμε και τώρα μετά από νίκη, αυτή η ομάδα πέρασε τα πάντα. Αυτό που συνέβη σ’ εμένα μ’ αυτή την ομάδα, μου συμβαίνει πρώτη φορά στην καριέρα μου. Εικοσιπέντε μέλη της ομάδας πέρασαν κορωνοϊό δεύτερη και τρίτη φορά,  παίκτες κάθε μέρα να μας φεύγουν, την ημέρα του παιχνιδιού να μας φεύγουν 1-2, ν’ αλλάζουμε σχέδια… έγιναν πολλά.

Σ’ αυτή την δύσκολη κατάστασή μας θέλαμε τον κόσμο δίπλα μας. Να ξέρουν ότι προσπαθούμε να φτιάξουμε κι εμείς και η διοίκηση μια ομάδα την οποία πραγματικά να την αγαπάει ο κόσμος. Εδώ δεν ήρθε κανείς με διάθεση να κοροϊδέψει. Βλέπετε όσοι μπαίνουν δίνουν τη μάχη τους. Παρόλο που έχουν πολλές παραστάσεις βλέπετε πόσο πάθος είχαν σήμερα για να πάρουν το αποτέλεσμα. Είμαστε μια ομάδα που είμαι σίγουρος πως για την φετινή χρονιά θα πιάσει τον στόχο της και θα μπορέσει να είναι στο γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται ψηλά. Χρόνο με το χρόνο να φτιάχνουμε και την οργάνωσή μας –  και το λέω και το ξαναλέω για να το ακούν όλοι – και θα γινόμαστε καλύτερη ομάδα».

«Αφιερωμένη η νίκη»

«Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγιώτη, στο παλικάρι του που ήρθε χθες και μας μίλησε και μας συγκίνησε και ζήτησε τη νίκη για τον πατέρα του. Είναι αφιερωμένη σ’ έναν φίλο μου που αγαπώ πολύ, τον Γιώργο Μαστρογιάννη. Ξέρω τι χαρά πήρε σήμερα. Να συνεχίσει να είναι δυνατός και να δίνει τη μάχη του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις