«Ο Βόλος παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι του»

Ο team manager του Βόλου, Άκης Πέτρου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Βόλου απέναντι στην ΑΕΚ και τους στόχους της ομάδας.

 

«Η ομάδα έχει δείξει στα περισσότερα παιχνίδια πολύ ωραία δείγματα, με ωραίο ποδόσφαιρο και εντυπωσιακό ειδικά για τον φίλαθλο κόσμο. Και στερούσε στην ουσία, ειδικά όταν είχαμε ένα σερί παιχνιδιών με επτά ήττες ή δεν μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη ενώ η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Αν εξαιρέσετε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που ήμασταν πολύ κακοί και δίκαια χάσαμε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό μέσα στην έδρας μας και με τον ΠΑΟΚ, σε όλα τα άλλα παιχνίδια η ομάδα δεν άξιζε την ήττα.

Για το αν προλαβαίνει η ομάδα την εξάδα: «Εμείς πηγαίνουμε παιχνίδι-παιχνίδι και από εκεί και πέρα στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και όσο ζεις ελπίζεις, Έχουμε και έναν αγώνα λιγότερο. Με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε τον κοιτάμε στα μάτια και πάμε αποκλειστικά για τη νίκη.

Στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μένει αλλά γενικά η εικόνα η αγωνιστική, όλος ο φίλαθλος κόσμος που αγαπάει το ποδόσφαιρο θεωρώ χαίρεται να βλέπει αυτή την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις