Παναγιωτίδης: «Χαρούμενος για το γκολ»

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε ήταν εμφανώς ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’. Ο νεαρός αμυντικός της Νίκης τόνισε θα πρέπει να αποφεύγονται τα λάθη που τους φέρνουν σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια του αγώνα ώστε να μη χρειάζεται να παλεύουν να γυρίζουν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Παναγιωτίδη, όπως αποδόθηκα από το goalpost.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ, θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος όποιος κι αν έβαζε το γκολ. Είναι πολύ ενθαρρυντικό που γυρίσαμε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε στραβά. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην μπαίνουμε έτσι στα παιχνίδια και να παλεύουμε να το γυρνάμε στο τέλος».

Για το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα: «Όλες οι ομάδες θα υποχρεωθούν να μπουν σε τέτοιους ρυθμούς. Εμείς προσπαθούμε ενδιάμεσα να ξεκουραζόμαστε ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των αγώνων. Βρισκόμαστε σε μία μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να κερδίζουμε ακόμη κι αν είμαστε κουρασμένοι».

Για το ματς με τον Πανσερραϊκό: «Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας κι έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος»

Τέλος ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης αναφέρθηκε στη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη: «Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του θύματος. Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα στη χώρα μας που φτάνουν μέχρι σε δολοφονίες»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις