Βοσνιάδης: «Δεύτερο πέναλτι σε τρεις μέρες με μεγάλη ευκολία…»

Παρά το άσχημο ξεκίνημα στον αγώνα η Νίκη βρήκε τον τρόπο να το γυρίσει και να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’ και τον Μελιτζανίδη από τη Βέροια. Ο Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορούσε να ξαναχάσει με τον ίδιο τρόπο αφήνοντας σαφείς αιχμές για το πέναλτι που καταλόγισε ο κ. Μελτζανίδης, μόλις στο 11’ και μόλις τρεις μέρες μετά το ανύπαρκτο πέναλτι που είχε σφυρίξει ο κ. Κατόπης στο ματς με τον Ολυμπιακό Β’.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ένας σημαντικός βαθμός όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Μπήκαμε στο παιχνίδι με στόχο να το έχουμε ισορροπημένο, να μην κινδυνέψουμε και να ψάξουμε να βρούμε τις φάσεις μας. Στην πρώτη φάση με μεγάλη ευκολία πήγαμε στο πέναλτι. Δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες. Το ίδιο έγινε με τον Ολυμπιακό, χωρίς φάση πέναλτι, ο διαιτητής να δίνει πέναλτι με μεγάλη ευκολία. Κάναμε λάθη, δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ που απαγορεύεται να δεχόμαστε. Δεν μπορεί να γυρίζει η μπάλα σ’ εκείνο το σημείο, μέσα στην εστία. Κοντράρισε ο αντίπαλος, πέτυχε το δεύτερο γκολ και από κει και πέρα έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα, έπρεπε να αλλάξουμε σχηματισμούς και πρόσωπα γιατί δεν μπορούσε να συνεχιστεί έτσι.

Στο ημίχρονο είπαμε πως δεν γίνεται να ξαναχάσουμε παιχνίδι μ’ αυτόν τον τρόπο. Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν, βοήθησαν. Αντέδρασε η ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο ενισχύσαμε ακόμη περισσότερο την επίθεση. Βάλαμε νωρίς γκολ και από κει και πέρα ξέραμε ότι θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Τελικά το γκολ ήρθε στο τέλος.

Τουλάχιστον πήραμε κάτι που με την προσπάθεια που κάναμε και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο το δικαιούμασταν.

Συνεχίζουμε, είναι γενικά μία δύσκολη κατάσταση για όλους μας. Βγαίνουμε από τα πολλά παιχνίδια, τουλάχιστον να ηρεμήσουμε σαν ομάδα και να ξαναμαζευτούμε. Από κει και πέρα να πάμε Κυριακή-Κυριακή, να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας και να ξαναμαζέψουμε την ομάδα μας.

Παιχνίδια που δεν μπορείς να τα κερδίζεις, το λέω πάντα, δεν πρέπει να φεύγεις με «μηδέν». Είναι σημαντικό πάντα να παίρνεις κάτι γιατί αυτοί οι βαθμοί θα αποδειχθούν πολύτιμοι στο τελικό πλασάρισμα».

Για το ματς με τον Πανσερραϊκό: «Παίζουμε στην έδρα μας με μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε ήρεμα την πορεία μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις