«Τηρούμε τις συμβάσεις που υπογράφουμε, ατυχής η συσχέτιση του κ. Μπατζιάκα»


Μοιράσου το άρθρο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, απαντώντας σε όσα ανέφερε ο Πρόεδρος Επιτροπής Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού, κ. Μπατζιάκας, σε τοποθέτησή του, πριν μερικές ώρες, σχετικά με την καταγγελία της σύμβασης ανάμεσα στους κυανόλευκους και τον Δήμο Βόλου, για τη χρήση του Σταδίου.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, προς ενημέρωση όλων των δημοτών της πόλης μας και σε απάντηση της τοποθέτησης του Προέδρου Επιτροπής Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου, κ. Μπατζιάκα, οφείλει να κοινοποιήσει τα γεγονότα, ως εξής:

Μετά το τέλος των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας μας, με αντιπάλους τους Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή, διαπιστώθηκε πως υπήρξαν 30 σπασμένα καθίσματα, δύο σπασμένες πόρτες και φθορές κάποιων σητών στο πρώτο και 12 σπασμένα καθίσματα στο δεύτερο παιχνίδι, αντιστοίχως.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, και στις δύο περιπτώσεις, σεβόμενη απόλυτα τη σύμβαση με τον Δήμο Βόλου, προχώρησε στην άμεση αποκατάσταση όποιων ζημιών υπήρξαν και παρέδωσε το μίσθιο στην κατάσταση που το παρέλαβε. Στα συγκεκριμένα ματς ουδέποτε υπήρξαν επεισόδια, πράγμα που επιβεβαιώνεται από τις εκθέσεις της αστυνομίας και τα φύλλα αγώνα.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κατά τα περίπου τρία έτη θητείας της, έχει σεβαστεί απόλυτα κάθε γήπεδο ή αθλητική εγκατάσταση που της έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Βόλου ή από οποιονδήποτε δημόσιο φορέα, τηρώντας, κατά γράμμα τις συμβάσεις που υπογράφει.

Τέλος, επισημαίνουμε πως οποιαδήποτε συσχέτιση των πρόσφατων τραγικών γεγονότων της Θεσσαλονίκης με τις υλικές φθορές στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι, τουλάχιστον, ατυχής».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις