Βοσνιάδης: «Ομάδα που της “αρέσει” το Πανθεσσαλικό»

Δηλώσεις, αμέσως μετά την επικράτηση της ομάδας του, επί του Απόλλωνα Πόντου, πραγματοποίησε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, και στο περιβόητο θέμα του Πανθεσσαλικού και τη συμφωνία μεταξύ της ομάδας του και του Δήμου Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Βόλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής: «Πήραμε τρεις βαθμούς, οι νίκες είναι πάντα νίκες, αλλά συμβαίνει αυτό που λέμε συνέχεια. Όλα όσα δικαιούμασταν και δεν πήραμε, το προηγούμενο διάστημα, μας οδηγεί στο να παίζουμε τέτοια παιχνίδια με παραπάνω άγχος, πράγμα που δεν επιτρέπεται. Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ νωρίς, είχαμε τις τελικές μας, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην επανάληψη είχαμε καταπληκτικές προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ και καταφέρναμε να κάνουμε το… “μαγικό” να χάνουμε τα γκολ μόνοι μας, με αποτέλεσμα να είμαστε με το άγχος, μέσα στο παιχνίδι, το οποίο θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει πιο νωρίς.

Όσο έρχονται τα θετικά αποτελέσματα, πιστεύω πως αυτό το άγχος θα φύγει, θα γίνουν και καλύτερες οι παρουσίες μας. Συνεχίζουμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, έχουμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, να επιστρέψουν κι όλα τα παιδιά και, παιχνίδι με παιχνίδι, να κάνουμε τη συγκομιδή και να “πιάσουμε” τον στόχο που θέσαμε από την αρχή. Να ευχηθώ στον Απόλλωνα και στον κ. Καλαϊτζίδη, με τον οποίο μας συνδέουν πολλά από τα παλιά, καλή συνέχεια, ο Απόλλων είναι μία ομάδα πολύ βελτιωμένη, σε σχέση με τον πρώτο γύρο, εύχομαι να πετύχουν το στόχο τους και να παραμείνουν στην κατηγορία».

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ρωτήθηκε αν η αγωνιστική παρουσία της ομάδας επηρεάζεται όταν υποχρεώνεται να παίξει στη Νεάπολη αντί για το Πανθεσσαλικό:

«Επηρεάζεται πολύ, δεν το συζητάμε. Ένα τελείως διαφορετικό γήπεδο το Πανθεσσαλικό, σε σχέση με τη Νεάπολη. Το Πανθεσσαλικό είναι το γήπεδο που επιλέξαμε από την αρχή να παίζουμε. Εδώ (σ.σ. Νεάπολη) είναι κάτι ξένο για εμάς, είναι πιο μικρές οι διαστάσεις, είμαστε μία ομάδα που θέλει χώρους, ο αγωνιστικός χώρος είναι κατώτερος ποιοτικά από αυτόν του Πανθεσσαλικού. Γενικά, δημιουργήσαμε μία ομάδα που θα της “αρέσει” το Πανθεσσαλικό, θα μπορεί να “χτυπά” στους μεγάλους χώρους με την ταχύτητά της, με τις ενέργειές της. Τί να κάνουμε; Τα γήπεδα του Βόλου είναι αυτά. Πρέπει να βρούμε λύσεις.

Πρέπει να πω κάτι. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από θέματα, όπως η βία και να βρούμε πατήματα, για να μην έχουμε εμείς την έδρα μας. Η διοίκηση της ομάδας μας έχει δείξει ότι παλεύει απέναντι στη βία, προσπαθεί να ελέγξει τον κόσμο της, να μην πάει σε “ασχήμιες”. Πρέπει να υπάρξει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, να βρεθεί λύση και η ομάδα να παίξει στο Πανθεσσαλικό, γιατί αυτό το γήπεδο της δίνει άλλες δυνατότητες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις