ΑΟ Τρίκαλα: Πρόβλημα επιβίωσης για παίκτες – Ένας στο νοσοκομείο

Μοιράσου το άρθρο

Δεν θυμίζουν επαγγελματική ομάδα τα Τρίκαλα εδώ και αρκετό καιρό. Το Sportime είχε ενημερώσει πως οι παίκτες είναι αβοήθητοι και η ομάδα πηγαίνει στον αυτόματο.

Τα πράγματα διαρκώς γίνονται και χειρότερα. Η διοίκηση δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και παρουσιάζεται ανακόλουθη στο να τηρήσει τις βασικές της υποχρεώσεις.

Την Πέμπτη (24/2) ένα άκρως προβληματικό περιστατικό συνέβη. Ο Νίκος Κεχαγιάς είχε λιποθυμικό επεισόδιο και εμετούς. Διεκομίσθη στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.

Το φαγητό πριν και μετά τα παιχνίδια έχει κοπεί. Ακόμα και οι συνηθισμένες, σε όλες τις ομάδες, πίτσες, έχουν σταματήσει πλέον να προσφέρονται στους ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά και ενώ οι τελευταίοι δεν είναι πληρωμένοι. Υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεται προσπάθεια μέσω έναντι να καλυφθούν κάποια από τα χρωστούμενα.

Εντός της ομάδας τονίζεται πως κάποιοι παίκτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Δυσκολεύονται ακόμη και να εξασφαλίσουν το καθημερινό τους φαγητό. Είναι τέτοια τα δεδομένα που υπήρξαν περιστατικά το προηγούμενο χρονικό διάστημα που μέλη του τεχνικού τιμ δεν έφαγαν σε δείπνα προκειμένου να έχουν λίγο περισσότερο φαγητό ορισμένοι ποδοσφαιριστές.

Τουλάχιστον την Πέμπτη (24/2) ένεκα της ημέρας, η λέσχη φίλων του ΑΟΤ έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές. Στήθηκε BBQ και για λίγες ώρες στα Τρίκαλα υπήρχε μία ευχάριστη νότα. Η καθημερινότητα, όμως, είναι κάτι παραπάνω από προβληματική. Όλα αυτά για μία ομάδα που αγωνίζεται στην επαγγελματική Super League 2, μία κατηγορία στην οποία το καλοκαίρι τέθηκαν και κριτήρια προκειμένου να συμμετέχει κάποιος και να αποφευχθούν αυτά τα περιστατικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις