Βοσνιάδης: «Δεν απειληθήκαμε»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης.

Αναλυτικά η δήλωσή του όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

«Ήταν ένα παιχνίδι που έγινε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, με βροχή και αέρα και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Πήγε σε παιχνίδι πολλών διεκδικήσεων και πολλών μονομαχιών. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τη φάση να προηγηθούμε με το δοκάρι του Βασιλείου. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε κόντρα τον άνεμο, προσπαθήσαμε να μην κλειστούμε, να κρατήσουμε όσο ήταν δυνατό, ψηλά τον αντίπαλο και νομίζω ότι το καταφέραμε. Κάναμε και μία καλή φάση με τον Βλαχομήτρο που η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο τελευταίο πεντάλεπτο δεχθήκαμε μία πίεση με συνεχόμενα κόρνερ, ανταποκριθήκαμε όμως όπως έπρεπε και πήραμε έναν βαθμό σε μία έδρα που είχε μόνο νίκες. Είμαστε η πρώτη ομάδα που παίρνει βαθμό σ’ αυτό το γήπεδο.

Ήρεμα συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν και να ευχηθώ στον αντίπαλο καλά αποτελέσματα και καλή συνέχεια»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις