Ευχαρίστησε Καραγιάννη η Νίκη Βόλου

Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ενημέρωσε κι επίσημα για την απόφαση του δικαιοδοτικού οργάνου της Ε.Ο.Κ. που επέβαλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης για τα όσα καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα στην αναμέτρηση με τους Ίκαρους Τρικάλων. Παράλληλα η διοίκηση ευχαρίστησε τον νομικό σύμβουλο της ομάδας, κ. Δημήτρη Καραγιάννη για τις ενέργειές του που είχαν ως αποτέλεσμα τη όσο το δυνατό μικρότερη τιμωρία.

Αναλυτικά:

“Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι μετά την απολογία μας, το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Ε.Ο.Κ. επέβαλλε στην ομάδα μας ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ για κάποια μεμονωμένα και ατυχή γεγονότα που έλαβαν χώρα στο εντός έδρας παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τους Ικάρους Τρικάλων στις 19.12.2021.

Ως εκ τούτου το επόμενο (όπως και όλα τα εναπομείναντα) εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς θα γίνει κανονικά παρουσία θεατών και πάντα βάσει τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ευχαριστούμε δημόσια τον νομικό σύμβουλο της ομάδας μας, έγκριτο δικηγόρο κύριο Δημήτρη Καραγιάννη που ανέλαβε την υπεράσπιση της ομάδας μας, καθώς με την υπερασπιστική γραμμή που έθεσε μπόρεσε να αποτρέψει μια μεγαλύτερη τιμωρία.

Συνεχίζουμε με το μυαλό μας στο επόμενο, πολύ δύσκολο, εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΣΚ Ιωάννινα”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις