Τρίποντο ουσίας και ψυχολογίας – «Κλειδί» οι …αδιάφοροι

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τη βαριά ήττα στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή, κατάφερε και μάζεψε τα κομμάτια του, πετυχαίνοντας μία σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’ στη Νεάπολη. Οι τρεις βαθμοί με τη δεύτερη ομάδα του δικεφάλου μπορούν να αποδειχθούν «χρυσάφι» στο τέλος του πρωταθλήματος όταν θα γίνει και η τελική σούμα.

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’ για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είναι δεδομένο πως θα λειτουργήσει τονωτικά στη ψυχολογία τους καθώς αποκτούν αυτοπεποίθηση και παράλληλα φεύγει το μεγάλο βάρος από τα πόδια τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν να ανέβουν έναν αγωνιστικό «γολγοθά» τις επόμενες εβδομάδες, έχοντας συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή. Μέχρι το τέλος του Μαρτίου ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει ομάδες με τον ίδιο στόχο εκτός έδρας και δυνατές ομάδες στη Νεάπολη. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα θα παλέψουν σε όλα τα παιχνίδια για τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών ωστόσο το «κλειδί» της παραμονής είναι πιθανόν να βρίσκεται στους αγώνες με τις δυνατές αλλά αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους.

Όσον αφορά την προπονητολογία που αναπτύχθηκε μετά τη βαριά ήττα από τον Ηρακλή, η αντικατάσταση του Βασίλη Βούζα μπαίνει στο συρτάρι, με τον προπονητή να κερδίζει πολλούς πόντους μετά τη σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις