Χαραλαμπίδης: «Ικανοποιημένος από την ισοπαλία»

Ικανοποιημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στη Νίκη εμφανίστηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς στο “Π. Μαγουλάς”. Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε πως η εικόνα του αγώνα ήταν αυτή ενός ντέρμπι και συμπλήρωσε πως και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη:

 «Πάνω απ’ όλα χαίρομαι που βρίσκομαι σ’ αυτό το γήπεδο, σ’ αυτή την ομάδα και βλέπω γνωστές φυσιογνωμίες. Ευχαριστώ πολύ για το χειροκρότημα. Δείχνει επίπεδο εδώ ο κόσμος και πως ξέρει να εκτιμάει το αν κάποιος έχει δουλέψει σωστά.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης. Είχε τα πάντα εκτός γκολ. Υπήρχε αγωνία, πιστεύω πως όλοι όσοι το παρακολούθησαν ήταν στην «τσίτα». Και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν ήρθε από καμιά ομάδα το γκολ κι έτσι το παιχνίδι πήγε στο 0-0. Κατά ένα μέρος εμάς μας βρίσκει ικανοποιημένους γιατί κρατάμε τη Νίκη Βόλου σε απόσταση έξι βαθμών και από εδώ και πέρα συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια για να μπορέσουμε να καταφέρουμε τον στόχο μας, που είναι να βγει η ομάδα.

Εύχομαι στη Νίκη Βόλου ότι καλύτερο, εύχομαι να τη δω εκεί που θέλω να τη δω. Στον φίλο μου τον Βελιτζέλο εύχομαι να κάνει γι’ αυτήν την ομάδα ότι καλύτερο, γιατί το αξίζει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις