Βρονταράς: «Θα το πάμε μέχρι τέλους»

Ο Σπύρος Βρονταράς εκπροσώπησε τους παίκτες της Νίκης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς της χρονιάς με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο έμπειρος πορτιέρο τόνισε πως θα το παλέψουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος παρά το γεγονός πως η ισοπαλία τους αφήνει μακριά από την κορυφή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Βρονταρά:

«Γνωρίζαμε τη σημασία του παιχνιδιού, είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα και το περιμέναμε πώς και πώς. Ξέραμε ότι ήταν μονόδρομος η νίκη. Ήταν ένας πρόωρος τελικός για εμάς για να μειώσουμε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο. Θεωρώ ότι μόνο το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, η αγωνιστική μας κατάσταση ήταν τέτοια που απέδειξε την αγωνιστική προσπάθεια που κάναμε. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες έψαχναν να βρουν πατήματα, αναλώθηκαν σε διαφορετικούς ρόλους. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε κάτι παραπάνω.

728x90 papoulias

Εμείς συνεχίζουμε, μπορεί να ακούγεται γραφικό, είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε, έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση πραγματικά από την αρχή της χρονιάς αυτή η ομάδα έχει περάσει πολλά και είναι σημαντικό που διεκδικεί και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους του πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που είναι μαζί μας, ελπίζω να τον έχουμε και στα υπόλοιπα δέκα παιχνίδια γιατί πραγματικά τον χρειαζόμαστε. Κατανοώ ότι κι αυτοί περνούν δύσκολα, έχουν δει πολλά και γενικότερα περιμένουν τα σημαντικά παιχνίδια αλλά θα ήταν καλό το γήπεδο να είναι πάντα έτσι. Είναι πολύ σημαντικό για τη Νίκη και θεωρώ ότι θα έχουμε και περισσότερα αποτελέσματα με τον κόσμο συνέχεια δίπλα μας. Καλή συνέχεια στον αντίπαλο. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε, θα το πάμε μέχρι τέλους».

Για τη διαιτησία: «Στην Ελλάδα δυστυχώς μετά από κάθε παιχνίδι συζητάμε για τέτοια πράγματα. Δεν είναι δουλειά ποδοσφαιριστών να μιλά γι’ αυτά τα θέματα. Μετά το παιχνίδι όταν κάποιος το επισημαίνει, σημαίνει ότι κάτι υπάρχει. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις