Βοσνιάδης: «Δεν θα χαριστούμε σε κανένα παιχνίδι»

Για την ομάδα και τον κόσμο της αγωνίστηκε η Νίκη Βόλου κόντρα στην Καβάλα και για ακόμη μία φορά απέδειξε πως δεν είναι “αδιάφορη”, ακόμη και κόντρα σε ομάδες που παλεύουν για την επιβίωσή τους, τόνισε ο Αλέκος Βοσνιάδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Είχαμε το πάνω χέρι και την κατοχή μπάλας σχεδόν σ’ όλο το παιχνίδι. Απλά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ φλύαροι όταν φτάναμε στην περιοχή. Εκεί πετάξαμε φάσεις, δεν ήμασταν προσεκτικοί και πήραμε κάποιες βιαστικές αποφάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε αυτό, ήρθε η εξαιρετική προσπάθεια του Μιράντα, που μας έδωσε τη δυνατότητα να χτυπήσουμε το πέναλτι. Από εκεί και μετά το παιχνίδι πήγε ήρεμα μέχρι το τέλος.

Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κι άλλες φάσεις, αλλά ξέρουμε ότι κι ο αντίπαλος παίζει την ύπαρξή του. Είμαστε μια ομάδα, και το έχω πει από την αρχή, που δεν θα χαριστούμε σε κανένα παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα πολύ ταλαιπωρημένη απ’ την προηγούμενη χρονιά, που μας είχαν όλοι στο «σημάδι». Η δική μας η ομάδα προσπαθεί να κρατηθεί έξω απ’ όλα αυτά και να διεκδικεί το κάθε παιχνίδι, χωρίς να βλέπει αν ο αντίπαλος έχει πρόβλημα ή όχι. Το κάναμε με τον Πιερικό, τον Θεσπρωτό, τον Απόλλωνα Πόντου, ήρθαμε εδώ κάναμε τα ίδια και το αμέσως επόμενο παιχνίδι πάλι αυτός θα είναι ο στόχος μας και δεν θα αφήσουμε κανένα παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Παίζουμε για την ομάδα και τον κόσμο μας. Συνεχίζουμε έτσι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Να ευχηθώ στην Καβάλα, που είναι για εμένα μια πολύ συμπαθητική ομάδα, να βρει τον δρόμο της, να σώσει την κατηγορία και τα επόμενα χρόνια να τη βλέπουμε όπως την βλέπαμε παλιότερα που ήταν στην παραπάνω κατηγορία και ήταν μια πολύ καλή ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις