Καβακάς: «Η διαιτησία μας έπαιξε 100-0»

Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα της ομάδας του με τον Θεσπρωτό εξέφρασε ο Τίμος Καβακάς στις δηλώσεις που ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου είπε χαρακτηριστικά πως η διαιτησία έπαιξε 100-0 υπέρ του Θεσπρωτού.

Οι δηλώσεις του Τίμου Καβακά όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες κι αυτό οφείλεται στον αγωνιστικό χώρο που δεν προσφέρεται για να παίξουν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θα έλεγα πως δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί δεχθήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Κρατούσαμε μέχρι το τέλος ένα αποτέλεσμα που θα μας έδινε μεγάλη δύναμη και ώθηση όμως και ο πόντος για εμάς είναι πολύτιμος. Η ομάδα για τρίτο παιχνίδι παρουσιάζεται συμπαγής και με πλάνο. Στο πρώτο ημίχρονο απειληθήκαμε με ένα σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι. Εμείς πετύχαμε ένα γκολ και δημιουργήσαμε τρεις-τέσσερις προϋποθέσεις για μία σωστή πάσα που θα μας έδινε ακόμη ένα γκολ»

«100-0 η διαιτησία»

«Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος προσπάθησε να μας βάλει στην περιοχή με μεγάλες μεταβιβάσεις και με τη βοήθεια της διαιτησίας, μίας διαιτησίας που μας έπαιξε 100-0 και όσο περνούσε το παιχνίδι γινόταν και χειρότερη για εμάς. Δυστυχώς, δεν πρέπει να αναφερόμαστε, αλλά όταν παλεύουμε και με τη διαιτησία τα πράγματα γίνονται και πιο δύσκολα»

Σε ερώτηση αν μπορεί να γίνε πιο συγκεκριμένος για τη διαιτησία, ο κ. Καβακάς απάντησε: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδωσε ούτε ένα φάουλ υπέρ μας και πιστέψτε με έγιναν πάρα πολλά φάουλ υπέρ μας. Μ’ αυτόν τον τρόπο δεν μας βοήθησε να βγούμε από την περιοχή μας

Για το αν έφταιξε περισσότερο η επιλογή του Ολυμπιακού Βόλου να οπισθοχωρήσει ή η διαιτησία, ο ερυθρόλευκος τεχνικός απάντησε: «Ας δουν οι αρμόδιοι το παιχνίδι και να κρίνουν. Ο Θεσπρωτός πήρε 25 φάουλ γύρω από την περιοχή κι εμείς κανένα. Δεν λέω ότι του Θεσπρωτού δεν ήταν, τα δικά μας όμως τα φάουλ δεν τα έδωσε».

«Συνεχίζουμε, η ομάδα θα σωθεί»

«Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε, η ομάδα μπορεί, πρέπει και θα σωθεί. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη (σ.σ. Απόλλων Πόντου) με μία ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Καλή συνέχεια στον Θεσπρωτό»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις